Lütfen bu benim ilk kartım ve bilgi toplamak istiyorum yardımcı olur musunuz
Merhaba @mustafabncii, Papara hakkında ki her şeyi papara.com ve papara.com/faq/ adreslerinden öğrenebilirsin. Diğer soruların içinde Papara Topluluğu kullanabilirsin.
Kart kaç günde geliyo
Haftalar önce kart başvurusunda bulunmuştum bugun destek hattindan arandim kartımın bana teslim edilemediği söylendi ve yeni bir kart basvurusunu yapmak isteyip istemedigim soruldu. Haliyle papara kart kullanmak istedigim için “bütün gün evdeydim ancak bir hata olmuş olmalı. Oluşturalım yeni bir istek o zaman” dedim. Bunun için size teslim edilmeyen kartı iptal etmemiz gerekli bu işlemi onaylıyor musunuz? Dendi. “Teslim edilmeyen karti tekrar gondersenize ne gerek var tekrar kart basmaya ugras olacak yine bir zaman alacak” dedim. Güvenlik gereği geri dönen kart iptal edilmesi gerekiyor dendi. Tamam onaylıyorum diyerek kapattim telefonu. Bu noktaya kadar kartımın bir şekilde kuryede kaybolduğunu düşündüm ve olagan bir şeydir deyip gectim. Ancak az önce markete gitmek için dışarı çıktığımda siyah bir zarf ile karşılaştım ve adıma gönderilmişti. Binanın dış kapısının altından apartmana atılmış kart. Zarfta herhangi bir yirtilma vs soz konusu olamadigindan whatsapp üzerinden destek ile iletişime geçtim ve mümkünse bu kartı kullanmak istedigimi belirttim ancak musteri destek kısmı bana bunun olamayacağını belirtti. Yani papara elime aktiflestiremeyecegim bir kart göndermiş oldu. Şimdi bir kart daha basıp göndereceğiz diyorsunuz aradan gecen zaman ve işlemlerin süresi zaten fazla bunun için harcanan emek, iş ve lojistiği saymıyorum bile dijital anlamda yenilikçi olarak görünen bir şirkete göre dinozor bir yapı mevcut burada.
Özetle gelinen nokta hata olmuştur olabilir noktasından negatif müşteri görüşü noktasına geçiş yapmıştır. Eğer şuan elimde olan kartı kullanamayacaksam yeni gönderdiğiniz kartı kullanmak istemiyorum. Bakın yeni kart oluşturulmasın demiyorum. Oluşturun gönderin kartı kullanmayayim. Hatta o kadar rahatsızım ki bu durumdan, sizin güvenlik önlemi diye bahsettiginiz bu durumu suistimal edip her seferinde kartım çalındı veya kayboldu deyip tekrar yeni kart bastırmaya bile çalışabilirim.
Merhaba,
böyle düşündüğün için üzüldüm fakat Papara TCMB (Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası) ’ na bağlı bir kuruluş ve kişisel veri ve uğrayabilrceğiniz birçok kötü amaçlı eylem için bunları yapmak durumundalar.
Destek ve Bilgi için;
destek@papara.com
0850 340 0 340
İletişime geçebilirsin.
Merhaba bisey sorucam kart siparişi için neden agt kargo kullanılıyor ?
Merhaba @geymeks ![]()
Yanlış bilmiyorsam şubesiz bankacılığa özel teslim sadece agt yapıyor.
benimkini babam aldı baban veya annen alabiliyor ikinci siparişimdi ikinciyi babam aldı birinciyi kendim aldım. önemli olan ordaki teslim alındığına dair ıslak imza kendin almak zorunda değilsin şahsen benimkini babam aldı yani.
Benim kart iki haftada geldi. sonra ufak sorun yaşadım kartımı kaybettim aradım bulamadım ertesi sabah kartımdan 20 Tl çekilmeye çalışıldı allahtan para yoktu sonra kartı iptal ettim yenisi bir haftada geldi.
Papara Black card siparişi verdim okulum olduğu için Aileden birisi alsa oluyor mu yoksa bizzat benim mi evde olmam lazım
Merhaba @keserefe38 ![]()
Papara kartını sadece sahibi alabilir kart teslimi sırasında imzalaman gerek kağıtlar olduğundan dolayı malesef velin alamaz.
@yussuf yanlış bilgi vermiyimde benimkini babam aldı. Teslim alındığına dair imza önemli diye biliyorum
Agt kuryeden bir kişi bile memnun değil neden müşterilerinize sıkıntı çıkaran , kartlarını teslim etmeyen , firmanıza zarar veren bu firmayı inatla kullanıyorsunuz ki ?
Bendede 1.5 haftadır kuryede gozukuyor senınkı nezaman geldı ?
Dostum Selam Benımde Kartım Kuryeye teslım edıldı ama 1.5 haftadır gelmedı sana geldımı
@adiguzelegess Merhaba,
Sana mail ile gelen kurye takip numarası ve linki ile kurye takip sayfasına girip kartının hangi aşamada olduğunu kuryeye verildiyse kuryenin telefonunu görebilir ve anında kurye ile iletişime geçebilirsin.
Ortalama 14 iş günü içerisine kartın eline ulaşması lazım fakat istisnalar olabiliyor.
1 aydır kartım teslim edilemedi gerekçe bu adreste kimse yok 35 yıldır aynı mahallede ve 12 yıldır ailem ile birlikte oturduğum adres kurye buraya gelip kartı teslim etmek istemiyorum uzak olduğu için bugün bana gelen mesaj kart teslimine izin verilmiyor sanki dağ başında yaşıyoruz şehir merkezi olan bir yer kart teslimatı için izin verilmiyor bence bu kurye firmasını çok acil değiştirmeleri gerekiyor