Kartım ne zaman ve kime teslim edilir? 💳

Kartınız ortalama 4-7 iş günü içerisinde adresinize kurye ile teslim edilecektir. Kartınız ile birlikte gönderilen sözleşmeyi imzalamanız gerekir. Bu yüzden kartınız yalnızca size teslim edilir.

6 Beğeni

Dün dağıtıma verildi ama tahmini yine 4 ve 7 gün mü olur acaba

3 Beğeni

Agt ile 25 gün de gelir

4 Beğeni

Merhabalar papara kart sipariş ettim ben evde olmadığım zaman eşim alabilirmi kartı

3 Beğeni

@efesagdas287 Merhaba,
Kart senden başkasına teslim edilmez ama kuryeyi ararsan belki sana yardımcı olabilir. :grinning:

4 Beğeni

Kuryenin numarasını nereden ogrenebilirim

3 Beğeni

Arkadaşlar teslim edilirken ucret ödeyecek iyim ben köyde oturuyor um

3 Beğeni

Herhangi bir ücret ödemenize gerek yok. Kargo takip numaran e-mail adresine iletilir.

4 Beğeni

@kenanbas8227 Merhaba,

Kuryenin numarasını mail adresine gelen kurye takip numarası ile kurye şirketinin web sitesinden takip edebilirsin.

Hayır, hiçbir ücret ödemezsin.

4 Beğeni

Merhaba @kenanbas8227 öncelikle aramıza hoş geldin.
Kuryenin telefon numarasını AGT kurye sitesinden sana verilen takip numarası ile bulabilirsin.
Veya AGT destek hattı ile iletişime geçebilirsin.
Bir sorun oluşursa buraya yazmaktan çekinme.
İyi, mutlu günler dilerim.
Kerem

Gerekirse papara destek bilgilerine buradan ulaşabilirsin.

4 Beğeni

Papara black card’ı teslim alırken 18 yaşından büyük değilseniz anne-baba tarafından imzalanmasını gerekiyor yoksa dede-büyük anne gibi kişiler tarafından imzalanabiliyor mu?

3 Beğeni

@unlualp7 Merhaba,
Papara Card kimin adına ise o kişi imzalar.

4 Beğeni

Ben dün Papara Black Card siparişi verdim. Bana takip numarası nereden gelicek. Çünkü daha gelmedi

3 Beğeni

Ben evde olmadığım zaman kuryeyi arayıp evdeki biri sözleşmeyi imzalayıp kartı alabilirmi ben çalışıyorumda

3 Beğeni

Merhaba,
Kart senin adına olduğu için bir tek sen alabilirsin.

4 Beğeni

yapma beğğ :sweat:

3 Beğeni

Papara black card istedim ama kart geldiğinde evde olmam büyük ihtimalle okulda dershanede oluyorum benim yerime ailemden biri alabiliyor mu ya da almam için farklı bir yöntem vs var mı

3 Beğeni

kartımı teslım alırken velım yanımda olmalımı

3 Beğeni

tek gerekli olan kart sahibi ve kimlik kartı.

3 Beğeni

papara black kartım en geç 20.10.2021 tarihinde teslim edilmesi gerekirken halen gelmedi kurye üzerinde gözükğyo AGT pişmanlıktır

1 Beğeni