Kartım yaklaşık 20 gündür elime ulaşmadı ne zaman ulaşır ??
Black Card istedim ama teslim edicekleri gün evde olmayabilirim yani evdeki başka birisine teslim ediyorlarmı?
Başkası teslim alamaz. Sözleşmeyi bizzat imzalamanız gerekiyor. Kuryenizi arayarak bir çözüm üretmelerini talep edebilirsiniz.
Lütfen ilgili dağıtım kuryesi ile iletişime geçin
bu sıralar yoğunluk olabilir. agt kurye ile iletişime geçebilirsin
agt kuryeyi arayarak destek talep edebilirsin
yeniden dağıtıma çıkarmaları için arayabilirsin
@alikemalgec Merhaba,
Maalesef kart tesliminde kimlik bilgilerin ve imzan gerektiği için senden başka kimse alamaz. Ama istersen kurye takip sisteminden kuryeye haber verirsen 1-2 gün sonra teslim alabilirsin.
@halilibr49 Merhaba,
Paparayı arayıp bilgi alabilirsin veya kurye takip sisteminden kuryenin telefonunu arayabilirsin.
Destek ve Bilgi için;
destek@papara.com
0850 340 0 340
İletişime geçebilirsin.
@irempeker920 Merhaba,
Kurye takip sisteminden kuryeyi arayıp kartının durumunu öğrenebilirsin.
AGT kurye ile teslim edilmektedir.
Kartı evden almıyorsunuz. Sizi evinizin önüne çağırıyorlar ve bir sözleşme imzalıyorsunuz. Kart teslimatı bende bu şekilde yapıldı. Bizzat sözleşme imazalamanız gerekmekte.
Şubeden alma şansınız maalesef yok.
Yine de eğer gerekli görürsen destek ekibi ile iletişime geçebilirsin.
destek@papara.com
0850 340 0 340
Papara’dan bana takip numarası gelmedi ben nasıl göreceğim kartın nerede olduğunu
Kartım bir türlü kargoya verilmiyor ne yapabilirim.
Kartım basıldı uygulamada kuryeye teslim edildi yazıyor ama 20 gün geçti daha gelmedi uygulamada da 10 iş gün içerisinde gelir diyor ne mesaj var kuryeciden ne de bi mail fln yardımcı olurmusunuz
Papara destek ile iletişime geçin
Kargo geldiginde evde deyilsem ne olur
Papara black kartım 1* gündür gelmedi
Papara black card siparis ettim ama gelmedi yeniden gönderemiorum yardimci olurmusunuz
Papara black kartım hala gelmedi aras kurye bana hala kartımı getirmedi alamadım ve bana bunu diyor ACENTEDE İADE - OLAĞANÜSTÜ KOŞULLAR NEDENİYLE DAĞITIMA ÇIKILAMIYOR Ben kaç ay daha gelicem gelmesi için…
Black kart sipariş versem 2 gün içinde kargo ya verildi 1 hafta boyunca gelmedi 2. Haftaya giricem neredeyse lütfen gereğini arz ediyorum