Papara Card teslim sureci

Kartım yaklaşık 20 gündür elime ulaşmadı ne zaman ulaşır ??

1 Beğeni

Black Card istedim ama teslim edicekleri gün evde olmayabilirim yani evdeki başka birisine teslim ediyorlarmı?

1 Beğeni

Başkası teslim alamaz. Sözleşmeyi bizzat imzalamanız gerekiyor. Kuryenizi arayarak bir çözüm üretmelerini talep edebilirsiniz.

1 Beğeni

Lütfen ilgili dağıtım kuryesi ile iletişime geçin

1 Beğeni

bu sıralar yoğunluk olabilir. agt kurye ile iletişime geçebilirsin

1 Beğeni

agt kuryeyi arayarak destek talep edebilirsin

1 Beğeni

yeniden dağıtıma çıkarmaları için arayabilirsin

1 Beğeni

@alikemalgec Merhaba,
Maalesef kart tesliminde kimlik bilgilerin ve imzan gerektiği için senden başka kimse alamaz. Ama istersen kurye takip sisteminden kuryeye haber verirsen 1-2 gün sonra teslim alabilirsin.

2 Beğeni

@halilibr49 Merhaba,
Paparayı arayıp bilgi alabilirsin veya kurye takip sisteminden kuryenin telefonunu arayabilirsin.

Destek ve Bilgi için;
destek@papara.com
0850 340 0 340
İletişime geçebilirsin.

1 Beğeni

@irempeker920 Merhaba,
Kurye takip sisteminden kuryeyi arayıp kartının durumunu öğrenebilirsin.

1 Beğeni

AGT kurye ile teslim edilmektedir.
Kartı evden almıyorsunuz. Sizi evinizin önüne çağırıyorlar ve bir sözleşme imzalıyorsunuz. Kart teslimatı bende bu şekilde yapıldı. Bizzat sözleşme imazalamanız gerekmekte.
Şubeden alma şansınız maalesef yok.
Yine de eğer gerekli görürsen destek ekibi ile iletişime geçebilirsin.
destek@papara.com
0850 340 0 340

1 Beğeni

Papara’dan bana takip numarası gelmedi ben nasıl göreceğim kartın nerede olduğunu

1 Beğeni

Kartım bir türlü kargoya verilmiyor ne yapabilirim.

1 Beğeni

Kartım basıldı uygulamada kuryeye teslim edildi yazıyor ama 20 gün geçti daha gelmedi uygulamada da 10 iş gün içerisinde gelir diyor ne mesaj var kuryeciden ne de bi mail fln yardımcı olurmusunuz

1 Beğeni

Papara destek ile iletişime geçin

1 Beğeni

Kargo geldiginde evde deyilsem ne olur

1 Beğeni

Papara black kartım 1* gündür gelmedi

1 Beğeni

Papara black card siparis ettim ama gelmedi yeniden gönderemiorum yardimci olurmusunuz

1 Beğeni

Papara black kartım hala gelmedi aras kurye bana hala kartımı getirmedi alamadım ve bana bunu diyor ACENTEDE İADE - OLAĞANÜSTÜ KOŞULLAR NEDENİYLE DAĞITIMA ÇIKILAMIYOR Ben kaç ay daha gelicem gelmesi için…

1 Beğeni

Black kart sipariş versem 2 gün içinde kargo ya verildi 1 hafta boyunca gelmedi 2. Haftaya giricem neredeyse lütfen gereğini arz ediyorum

1 Beğeni