Papara sözleşmeli hesap için değişim

Merhabalar, bu papara sözleşmeli hesap yapma işi cidden çok zor 18 yaş altı için çok gereksiz bi sistem var hesap açarken veli onayı için velimizinde hesap açıp onaylı hesaba geçmesi gerekli ve hesap onaylama kısmıda zaten çok uzun iş onaylı hesap yaptiktan sonra birde velimizinde sözleşmeli hesaba geçmesini istiyorsunuz yani bu iş atomu parçalamak gibi bir şey para gönderme olayındada sözleşmeli hesap istiyorsunuz bu sistemin değismesi lazım hani en azından para gönderme olayını onaylı hesaba indirin çünkü veliler zaten papara dan pek anlamayan bir bireyler hesap onaylattirip birde onlara papara card almak zorlarına gidiyor velileri uğrastiriyor bu iş birde kapıda imza var cidden çok ciddi sorun acil değişmesi lazım.

2 Beğeni

Merhaba @Rakzid :wave:

Telefonunuzda NFC sistemi var ise veli onayı ile birlikte hesap açmak dakika sürmemektedir. NFC ile hesabını onaylayan kullanıcılar kart teslimini beklemeden sözleşmeli hesaba geçebilmektedir.

Uymak durumunda olduğumuz bazı zorunluluklar mevcut malesef bunlardan biriside veli onayı kaldırılması mümkün değildir yasalar gereği zorunlu bir sistemdir. Aynı şekilde onaylı hesapların para gönderme özelliği için de geçerli.

2 Beğeni