Papara Uygulaması Üzerinden Sözleşmeli Hesaba Geçemiyorum

Merhabalar. 18 Kasım 2023 tarihinde para biriktirmek üzere bir Papara Black Card sahibi oldum. İlk kez para yatırmak istedim. Ancak bu işlemi gerçekleştirebilmem için sözleşmeli hesabımın olması gerektiğini gördüm. 18 yaş altındayım ve sözleşmeli hesaba geçebilmem için fotoğraflı T.C. Kimlik Kartı’na sahip olmam gerektiğini farkettim. Bugün Fotoğraflı T.C. Kimlik Kartı sahibi oldum. Sözleşmeli hesaba geçmek üzere papara uygulamasını açtım ve “Sözleşmeli Hesaba Geç” Menüsüne girdim. Verdiği talimatları harfiyen uyguladım. Cihazımda NFC özelliği de vardı ve eksiğim yoktu. Uygulamada T.C. Kimlik Numaram ve Doğum Tarihimin doğru olmasına rağmen “Devam Et” Düğmesine tıklayınca bir hata uyarısı ve altında “TC Kimlik No/Doğum Tarihi yanlış” Benzeri bir ikaz verdi. Müşteri Hizmetlerini aradım açmadılar. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Lütfen yardımcı olur musunuz?

1 Beğeni

Merhaba @omerardab :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimiz tarafından hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapıldığını görüntülemekteyiz. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush: