Sözleşmeli hesap yardım

papara gray cartı bugün teslim aldım 18 yaşın altındayım veli onayım var fakat karttan para çekemiyorum transfer yapamıyorum müşteri hizmetlerini aradım 18 yaş altında olduğum için yapamaıcağımı söyledi fakat paparada sık sorulan sorularda 18 yaş altı için aylık para transferi limiti 2750 tl gözüküyor yani 18 yaş altı da transfer yapabiliyor ben nasıl sözleşmeli hesaba geçebilirim

1 Beğeni

Merhaba @nbozacar99 :wave:

Hesabınızı onaylama aşamasında kendi hesabınızı NFC ile onaylamamanızdan kaynaklanıyor olabilir. Hesabınızı onaylerken kimliğinizde fotoğraf bulunmalı ve NFC ile onayı gerçekleştirmeniz gerekmektedir hologram ile kayıt olan kullanıclar 18 yaşına kadar sözleşmeli hesaba geçiş yapamamaktadır.

1 Beğeni

Merhaba hocam
Hesap onaylama adımlarını tamamlandıktan sonra alınan veli/yasal temsilci onayı ile hesap türünüz; velinizin/yasal temsilcinizin hesabını onaylama türüne bağlı olarak değişmektedir.

Sözleşmeli Hesap sahibi olabilmeniz için veli/yasal temsilcinizin ve sizin, hesabınızı onaylarken yeni kimlik ve NFC ile işleminizi tamamlamanız gerekmektedir.

NOT: Yalnızca yukarıda belirtilen şekilde hesap onaylama aşamalarını tamamlamanız ve kimliğinizde fotoğrafınızın olması durumunda Sözleşmeli Hesap sahibi olabilirsiniz.
Yani mağdur kaldınız papara sizi 18 yasiniza kadar sözleşmeliye gecirmeyecektir