Veli hesabına giriş yapamıyorum

Merhaba, Şokdan papara kart aldım ve aktifleştirmek için veli onayı gerekiyordu birkaç ay önce zaten velim hesabını açmıştı ama sonra black card’ı daha sonra almak için hesabımı velime onaylatmadım. Velimin telefonu kırıldı ve Papara hesabına bağlı olan eposta adresi kayboldu, mail adresinin adı hala aklımda ancak şifresini bilmediğim için giriş yapamıyoruz ve kurtarma epostasıda yokmuş google amca bu maili unutmamız gerektiğini geri alamayacağımızı politikaları ile bize belli etti.

Ben bugün almış oldugum papara grrey kartı tanımlamak için papara uygulamasına girdim, Veli onayı için webden annemin hesabına girecektim çünkü velimin cihazında indirecek depolama alanı yok neyse gireceğim zaman telefon numarasını yazdım ve şifresinide yazdım velimin ancak cihaz farklı olduğu için maile mesaj attım duruyor ve beni hesaba sokmuyor ancak benim mail’e hiçbir girme olanağım yok bunu müşteri hizmetlerine arayıp söyleyecektim ancak telefonum kontörlü olduğu için arayamıyorum iki veliminde telefonu kontörlü, Mail attım ancak maile dönüş olmadı bende son çare discord’a gittim ve buraya şuanda yazdığım gibi detaylı yazmam istendi bende yazdım sorunum bu velimin hesabındaki o kayıp epostanın kalkması lazım yoksa hesaba giremiyorum iyi akşamlar…

Merhaba @ahmetyigitsonmezmedy :wave:t2:

Birinci dereceden yakının dahi olsa 3. şahıslara ait hesaplar ve talepler hakkında herhangi bir bilgi verilememekte ve işlem yapılamamaktadır. Papara hesap/işlem sahibi konu hakkında destek@papara.com e-posta adresimiz, 0850 340 0 340 numaralı kullanıcı destek merkezimiz ya da resmi sosyal medya hesaplarımızdan bizlere ulaşırsa, talebi ile ilgili kendisine memnuniyetle yardımcı olmak isteriz.

Velimin hesabından yazamıyorum çünkü hesabına giriş yapılmıyor, Mail atamıyorum epostası kayıp ve telefon kontörlü oldugu için müşteri hizmetleri aranmıyor.

Merhaba @ahmetyigitsonmezmedy :wave:t2:

Birinci dereceden yakının dahi olsa 3. şahıslara ait hesaplar ve talepler hakkında herhangi bir bilgi verilememekte ve işlem yapılamamaktadır.

Papara hesap/işlem sahibi konu hakkında destek@papara.com e-posta adresimiz, 0850 340 0 340 numaralı kullanıcı destek merkezimiz ya da resmi sosyal medya hesaplarımızdan bizlere ulaşırsa, talebi ile ilgili kendisine memnuniyetle yardımcı olmak isteriz.