Merhaba papara hesabımı onaylayamıyorum 18 yaş altı olduğum için veli onayı istemişti Anneme papara yükledim ama veli onayı yapamamıştım şimdi de veli onayı olmadan kartı kullanamıyorum online alışveriş yapamıyorum bu yüzden tekrardan Annemin hesabına giriş yapmayı denedim ama şifreyi unuttum şifremi unuttuma tıkladım fakat eski e posta adresime bağlantı yollandı o e posta adresine de giriş yapamıyorum bu yüzden şifreyi değiştiremiyorum ve Annemin papara hesabına giremiyorum veli onayı nasıl yapacağım? Annemin papara hesabındaki e postayı ya da şifreyi nasıl değiştireceğim?
Merhaba @elifmis
Kullanıcılarımızın hesap güvenliği birinci önceliğimizdir. Bu nedenle işlemlere sadece hesap sahipleri ile devam edebiliyoruz. Hesap/işlem sahibi olan kullanıcımız, işlem yapmak istediği Papara hesabına bağlı e-posta adresi üzerinden talebini destek@papara.com e-posta adresimize iletebilir, sosyal medya hesaplarımızdan bize ulaşabilir ya da 0850 340 0 340 numaralı kullanıcı destek merkezimiz ile iletişime geçebilir. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.