1 buçuk aydır gelmeyen papara kart (Velimin)

Merhaba. Benim önceki kartımın da gelmesi yaklaşık 1 ay sürmüştü. Araya bayram da girdi bu sefer anlıyorum fakat ne zaman gelir? Papara’ya eposta attım aradık dediler fakat o telefon bozuk şuanda kullanamıyorum nasıl halledebilirim? Bu telefonun da ekranı kırık yanlış birseyler yazmissam affola yardımcı olursanız sevinirim. Birde ben(16) kartımı alırken imza atmadım okuttum ve şuanda kullanıyorum fakat sözleşmeli Hesap olmadi yani anneme vs para gönderemiyorum acaba annem kartını alırken imza aticak mi o sözleşmeli olunca ben de mi olucam aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler.

Merhaba @Enesben :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimiz tarafından hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapıldığını görüntülemekteyiz. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz. Ayrıca birinci dereceden yakının dahi olsa 3. şahıslara ait hesaplar ve talepler hakkında herhangi bir bilgi verilememekte ve işlem yapılamamaktadır. Papara hesap/işlem sahibi konu hakkında destek@papara.com e-posta adresimiz, 0850 340 0 340 numaralı kullanıcı destek merkezimiz ya da resmi sosyal medya hesaplarımızdan bizlere ulaşırsa, talebi ile ilgili kendisine memnuniyetle yardımcı olmak isteriz.

Ya bu saçmalık nedir? Telefonumda NFC özelliği yok ve sözleşmeli Hesap olamıyorum.! Gençler arasında yaygınlığı iz ile tanınıyorsunuz zaten. 18 yaşımdan küçüğüm diye papara kullanıyoruz zaten birbirimize transfer yapabilmek için. Gerçekten benim hesabıma bir çözümde bulunulamaz ise hem velim hem de ben papara kullanmayacagiz.