Papara 18 yaş altı sözleşmeli hesap

Öncelikle papara hesabı açtım.Bir gün arkadaşıma para atacakken sözleşmeli hesaba geç falan dedi.Kart iste dedi.Kart istedim 2 kartim oldu ama sorun duzelmedi.Saçma bir sistem madem boyle olacak neden 13 yaş üstü kullananiliyor.ACİLEN SORUNUMA ÇÖZÜM BULUN VE SÖZLEŞMELİ HESABA GEÇİRİN GERÇEKTEN ÇOK PİSMANIM PAPARA ÜYESİ OLMAKTAN.

Merhaba @mevlutkucukbakarr :wave:t2:

İletmiş olduğun konu ile ilgili talebini oluşturduk. İşlemin ile destek ekiplerimiz en kısa sürede ilgilenecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacaktır. E-posta adresini ara ara kontrol etmeni rica ederiz.

bende aynı şekilde hesaptaki parayı çekemiyorum nakite ihtiyacım var bende çok pişman oldum papara aldığıma lütfen sözleşmeli hesaba geçirilmesini istiyorum

Merhaba @palaalper6169ts :wave:t2:

İletmiş olduğun konu ile ilgili talebini oluşturduk. İşlemin sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden ya da telefon ile dönüş yaparak bilgilendirme yapılacaktır.

Aynı şekil bende de bu sorun var. 18 yaş altı bir kullanıcıyım ve veli onaylı hesabım. Bir kaç gün önce kartımı teslim aldım ama hala nasıl sözleşmeli hesaba geçebilirim bilmiyorum

Merhaba @0440sude :wave:t2:

Talebin ile ilgili yardımcı olabilmek için seni aradık fakat ulaşamadık. Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden detaylı olarak bilgilendirme yapılmıştır.

Reşit olmadığın için hesap onaylama işlemlerini velinin izni doğrultusunda tamamlayabilirsin. Veli onayı talebini ilettiğinde velinin Papara hesabına otomatik bir bildirim gönderilir.

Velin bu bildirime tıklayarak senin hesabınla ilgili gerekli onayı verebilir. Velinin bu onayı verdiği sırada sahip olduğu hesap statüsü senin de hesabının hesap statüsünü etkileyecektir.

Sen hesap onaylama işlemlerini fotoğrafının bulunduğu yeni kimlik kartın ile NFC tarama yaptıysan ve velin herhangi bir şekilde sözleşmeli hesap sahibiyse senin de hesabın sözleşmeli hesap olacaktır. Fakat belirttiğimiz senaryo dışında veli onayın tamamlanırsa hesabın onaylı statüde olacaktır.

Ayrıca belirtmek isteriz ki eğer sen hesap onay işlemini fotoğraflı yeni kimliğin ile NFC doğrulama yaparak tamamlamana rağmen velin hesabı onaylıyken sana onay verdiği için onaylı hesaba geçersen daha sonra velin herhangi bir şekilde sözleşmeli hesaba yükseldiğinde senin de hesabın otomatik olarak sözleşmeli hesaba yükselecektir. Eğer belirttiğimiz bu işlem olur ama hesabın onaylı statüde kalırsa bize destek@papara.com adresimiz üzerinden tekrar yazabilirsin. Biz hesabını direkt sözleşmeli hesaba yükseltiriz.

Aklına takılan bir soru olması halinde bizimle dilediğin zaman 0850 340 0 340 numaralı kullanıcı destek merkezimizden veya destek@papara.com e-posta adresimizden iletişime geçebilirsin :blue_heart:

1 Beğeni