Papara Sözleşmeli Hesap Sorusu

Merhaba sayın Paparalılar, iyi günler/geceler artık bu gönderiyi saat kaçta okuyorsanız. Ben 18 yaşından küçük olduğum için sözleşmeli hesaba geçemiyorum. Okul olduğundan dolayı bazı saatler evde olamıyorum bu sebeble , ev yerine babamın işyerine göndersem ve benim adıma babam imzalasa herhangi bir sıkıntı olur mu? Şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim

1 Beğeni

Merhaba @farukylmz0550;

Öncelikle 18 yaşından küçük olduğun için senin kart beklemeye ihtiyacın olmadığını belirtmeliyim. 18 yaşından küçük veli iznine tâbi olan kullanıcıların sözleşmeli hesaba geçiş yapabilmesi için öncelikle velisinin sözleşmeli hesaba geçiş yapması gerekmektedir.

Veliniz sözleşmeli olduktan sonra, fotoğraflı yeni kimlik kartınızla beraber NFC destekli bir cihaz üzerinden Papara hesabınıza giriş yaparak Hesabım > Sözleşmeli Hesaba Geç seçeneği ile sözleşmeliye geçiş yapabilirsiniz.

Veli nasıl sözleşmeli hesaba geçiş yapar?

Veliniz kendi adına ait bir banka hesabından, kendi Papara hesabına 100₺ ve üzeri EFT gönderimi yaparak veya uygulama ya da papara.com üzerinden kart başvurusu yaparak sözleşmeli hesaba geçiş yapabilir.

1 Beğeni

Merhaba :wave: @farukylmz0550 ,

Velinin sözleşmeli olması gerekiyor. velin sözleşmeli olduktan sonra, yeni fotoğraflı kimlik kartınla beraber nfc destekli cihaz üzerinden hesabına giriş yapıp “Hesabım (sağ üst) > Sözleşmeli Hesaba Geç” adımı ile sözleşmeli hesaba geçebilirsin.