Sözleşmeli Hesap Onaylamıyor

NFC’li cihazım yok yeni kimlik kartını taratarak onaylamaya çalıştım ama işlemi yaptıktan sonra yine de sözleşmeli hesap olarak görünmüyor.

Bir de aileminkini de onaylamak istedim fakat onlarda da NFC’li cihaz yok ve eski kimlik kullanıyorlar. İlk kayıt olunduğunda eski kimlik olmasına rağmen tarama yapılmıştı ama sözleşmeli hesap taraması yapıldığı sırada eski kimlik olduğu için tarama yapmadı.

Jetlogi denen kargo firması bir aydır kartları göndermediği için Trendyol’dan sipariş ettik. O yüzden sözleşme gibi bir şey olmadı, kargo sadece pakedi verip gitti.

Bunun bir çözümü var mı, hiçbir şekilde kullanılamayacaksa boşuna beklentiye girmeyelim en azından?

Merhaba @cgulogluonline ;

Öncelikle 18 yaşından küçükseniz, sizin sözleşmeli hesaba geçiş yapabilmeniz için sizden önce velinizin sözleşmeli hesaba geçiş yapması gerekmektedir.

Veliniz halen eski kimlik kartına sahipse, sipariş ettiği kart için hem Papara ile hemde Kurye firması ile iletişime geçerek kartın durumunu sorgulatabilir ve teslimat için aciliyet bildirebilir.

Veliniz yeni kimlik kartına geçtiyse, tek seferlikte olsa NFC destekli bir cihaz üzerinden Papara hesabına giriş yaparak Hesabım > Sözleşmeli Hesaba Geç seçeneğini kullanarak sözleşmeliye geçiş yapabilir. Velinizden sonra sizde aynı işlemi tekrarlayarak sözleşmeli hesaba geçiş yapabilirsiniz.

1 Beğeni