Sözleşmeli hesaba geçiş sorunu

merabalar, velimle kaydolurken kimliklerimizi onayladık ve kart tanımlamama rağmen onaylı hesapta takılı kalmam hakkında mail atmıstım ve dönüşte kimliğimin fotoğraflı olmayısı dolayısıyla da sözleşmeli olamamış olmam ihtimaline de değinildi. yeni fotoğraflı kimlik kartımı tekrardan nfc okutmam mümkün mü, bunu yapabilir miyim?

Merhaba @tuanasnsyr :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimiz tarafından hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapıldığını görüntülemekteyiz. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.

Aşağıdaki koşullara göre sözleşmeli hesap sahibi olabilirsin.

· Hesabını fotoğraflı yeni kimliğin ile NFC okutarak onaylamanın ardından velin sözleşmeli hesaba geçerse senin de hesabın sözleşmeli hesap statüsüne geçecektir.

· Hesabını fotoğraflı yeni kimliğin ile NFC okutarak onaylayıp velinin hesap statüsü dolayısıyla onaylı hesaba geçtiysen, 18 yaşını geçtikten sonra hesap statün otomatik olarak sözleşmeli olacaktır.

· Velinin hesap tipi sözleşmeli ise ve sen hesap onaylama işlemlerine fotoğraflı yeni kimliğin ile devam edip NFC okutmak yerine hologram videosu çektiysen, Papara hesabında yer alan Hesabım > Sözleşmeli Hesaba Geç adımlarını takip ederek sözleşmeli hesap sahibi olabilirsin.

· Hesap onaylama işlemlerini fotoğraflı yeni kimliğin ile ve NFC okutarak tamamlamanın ardından velinin hesabı sözleşmeli ise senin hesabın da sözleşmeli hesap statüsüne geçecektir.

Kimliğinde fotoğrafının olmaması durumunda hesabın onaylı statüde kalacaktır.

yanıtınız icin teşekkür ederim, kimliğimi yenilettim ve fotoğraflı artık fakat tekrardan okutma şansımın olup olmadığını bilmiyorum, bu mümkün mü?