Sözleşmeli hesaba geçemedim (NFC ve Yeni kimlik kartı)

Hesabımı sözleşmeli hesaba geçirmek istiyorum, ama okula gittiğim için papara kartı teslim alamıyorum. İnternette NFC ve yeni kimlik kartı ile onaylarsanız sözleşmeli olacağı yazıyor. Bunu yapmıştım ama hesabım sözleşmeli değil. Nasıl hesabımı sözleşmeli yapacağım? (18 yaş altındayım.)

1 Beğeni

Topluluğa Hoş Geldin @m4ccgwrpsf ;

18 Yaş altı olduğunuz için velinizinde sözleşmeli Papara kullanıcısı olması gerekmektedir. Veliniz sözleşmeli olduktan sonra sizde kendi hesabınızı NFC ile doğruladığınıza göre otomatik olarak sözleşmeli hesaba geçiş yapacaksınız.

Otomatik geçiş yapamazsanız;

Velinizden sonra otomatik olarak sözleşmeli hesaba geçiş yapamazsanız, fotoğraflı yeni kimlik kartınızla beraber NFC destekli bir cihaz üzerinden Papara hesabınıza giriş yapıp Hesabım > Sözleşmeli Hesaba Geç seçeneğindeki adımları tamamlayın.

2 Beğeni

Merhaba topluluğa hoş geldin :wave: @m4ccgwrpsf ,

Senden önce ilk velinin sözleşmeli hesaba geçmesi gerekiyor. velin geçtikten sonra, yeni fotoğraflı kimlik kartınla beraber nfc destekli cihaz üzerinden hesabına giriş yapıp “Hesabım (sağ üst) > Sözleşmeli Hesaba Geç” adımı ile sözleşmeli hesaba geçebilirsin.

1 Beğeni