Topluluğa hoş geldin @emryhntest52 ;
Papara kart teslimi sırasında kuryemiz sizden herhangi bir ek ücret talep etmemektedir.
Topluluğa hoş geldin @emryhntest52 ;
Papara kart teslimi sırasında kuryemiz sizden herhangi bir ek ücret talep etmemektedir.
papara katını iptal ettim ve şimdi aynı kartı yeniden etkinleştiremiyorum bizimle ileşime geç yazıyor
Hello , I’m under 18 and made a papara account then made one to my parent to verify my account and I post all the documents that the app wanted and told me to wait 48 hours and I did but till now it didn’t verified I hope you can help
Topluluğa hoş geldin @exra4335 ;
İptal ettiğin bir kartı güvenlik önlemleri nedeniyle yeniden etkinleştiremezsin. Dilersen uygulamadan veya papara.com üzerinden yeni bir kart başvurusunda bulunabilirsin
Welcome to the Papara Community @gamesabdallah40 ;
In order for our community support team to see you, please create a new topic under the “Hata Bildir” category or contact us via our user support center at 0850 340 0 340 or destek@papara.com
merhaba 18 yaşından küçüğüm hesabım onaylı olduğu halde sözleşmeli hesaba geçemedim
üstüne üstlük 2 kere papara card sipariş ettim
Merhaba @mustafakesmelik8595, Topluluğa Hoş Geldin
18 Yaşından küçük kullanıcılarımızın sözleşmeli hesaba geçiş yapabilmesi için; hesabını NFC ile doğrulaması ve velisinin de sözleşmeli bir hesaba sahip olması gerekli.
hesabımı nasıl nfc ile doğrulayabilirim
ben bilgisayardan telefon numaramla kayıt yaptım cep telefondan girmeye çalışıyom sms gelmiyor ama bilgisayardan girince sms geliyor napabilirim
Papara hesabimi onayliyamiyorum hata veriyor niye boyle
merhaba sözleşmeli hesapta bakiye 25.000 ama ben 3000 lira harcadım ve limitim bitti diye gözüküyor
1 gönderi yeni bir konuya bölündü: ATM Para yatırma sorunu
papara hesabı onay için kimlik bilgimi giriyorum hata veriyor
Topluluğa Hoş Geldin @berkaykaskc ;
Uygulama mağazandan Papara’yı aratarak güncelleme olup olmadığını kontrol et. Güncelleme görünmüyorsa veya güncelleme var ve, güncellemeyi yapmanıza rağmen bu hatayı almaya devam ediyorsanız kullanıcı destek merkezimizle iletişime geçiniz;
0850 340 0 340
destek@papara.com
Öncelikle merhaba ben az önce brawl pass plus almıştım ve yaptığım alışveriş papara hesabımdan çekildi ama bana gelmedi yardım eder misiniz acaba
Merhaba @kuarexsl , topluluğa hoş geldin;
Paran, Papara hesabından başarılı bir şekilde çekildiyse eğer konuyla ilgili olarak bahsetmiş olduğun yer (yani Brawl) ile iletişime geçmelisin.
Veli iznini yapmaya çalıştım fakat tc sini yazdığım velimin kamerası kırıktı ve nfc yoktu veli iznini iptal etmek istiyorum yardımcı olurmusunuz.
Topluluğa hoş geldin @efehalilov8 ,
Girmiş olduğun velinin bilgilerini değiştirmek için kullanıcı destek merkezimiz ile iletişime geçebilirsin. Yalnız, reşit değilsen veli izni almadan onaylı bir Papara hesabına sahip olamayacağını unutma.
0 850 340 0 340
destek@papara.com
Papara hesabımı onaylamaya çalışırken bir hata oldu diyor hata veriyor tc ve dogum tarihimi dogru yazmama ragmen boyle oluyor size yonlendiriyor lutfen bu sorunu halledin @SmileFate @onur
Merhaba @asuradem21
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz