Papara para cekemiyorum, gonderemiykrum

Papara veli onayli hesaba gectim kart siparis ettim belli bir miktarda da para yukledim. Para transferi yapmak istedigimde sözleşmeli hesaba gecmelisin diyor her seferinde. para cekmeye calisinca da ayni uyariyi veriyor. Ama hesabimi onaylayip card siparisi vermistim.

Merhaba @enginpro160 :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimiz tarafından hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapıldığını görüntülemekteyiz.

Öncelikle diğer Papara kullanıcılarına para gönderebilmen için onaylı hesap sahibi ve kendi banka hesabından Papara hesabına tek seferde 100 TL ve üzeri para yatırmış olman veya sözleşmeli hesaba sahip olman gerekir.

Bununla birlikte ATM’den Papara Card ile para çekebilmek için sözleşmeli hesaba sahip olmalısın. Sözleşmeli hesap sahibiysen hesabına tanımlı herhangi bir Papara Card ile ATM’den para çekebilirsin.

Ayrıca Papara’da sözleşmeli hesap kullanma isteğinin bizi çok mutlu ettiğini bilmeni isteriz :slight_smile: Bu süreçte sana keyifle eşlik edeceğiz.

Sözleşmeli hesap sahibi olabilmen için kimliğinde fotoğrafının bulunması ve velinin sözleşmeli hesap kullanması gerekli. Eğer bu iki koşula sahipsen hesabının statüsünü sözleşmeli hale getirebilmen için sana bir kaç alternatif önermek istiyoruz :slight_smile:

• Hesap onaylama işleminde NFC tarama yapmadıysan ama cihazında NFC özelliği bulunuyor ve yeni kimlik kartına sahipsen uygulaman üzerinden ‘Hesabını Yükselt’ yaparak sözleşmeli hesaba geçebilirsin.

• NFC özelliği bulunan bir cihazın bulunmuyorsa hesabına Papara Card tanımlaması yaparak sözleşmeli hesaba geçebilirsin.

Ayrıca şunu belirtmek istiyorum; eğer velin sözleşmeli hesap kullanmıyorsa ve sen hesap onaylama işleminde NFC tarama yaptıysan velin sözleşmeli hesaba geçtiğinde senin hesabın da direkt sözleşmeli hesaba geçer.

Aklına takılan bir soru olması halinde bizimle dilediğin zaman iletişime geçebilirsin. Kendine çok iyi bak :slight_smile: