Binlerce Papara kullanıcısına soru sor, hızlıca cevap al.
qr bölümünü ters yapmışsınız.odeme yaparken qr kod oluşturmamız lazimdi
Merhaba Paparalı ödeme yaparkende QR kod kullanarak işlem yapabirsin. Ödemeyi göndermek istediğin kişinin QR kodunu sana yollamasını iste ve galerinden seçeceğin QR kod ile ödemeni hızlıca yolla
Merhaba ben şimdi lite kart bide black kart aldım ikl lite kartı aldım sonra black kartı ikisininde hesabı aynı lite karta Para attım o gözüküyo ama black kartın içindeki oarayı nerden bakıcam
merhaba @hefeturann83, Papara hesabında bulunan bakiye aynı zamanda kartların ile kullanabileceğin bakiyedir. Kartlarının hepsi kullandığın Papara hesabına bağlı olduğu için hesabında ne kadar varsa kartlarınla da harcayabileceğin tutar o kadardır. Kartların ayrı bakiyeleri bulunmuyor. Bir Papara hesabına birden fazla kart ekleyebilirsin ama kullanabileceğin tutar Papara hesabında olan kadardır. Umarım soruna yanıt olmuştur.
1gönderiler yeni bir konuya bölündü: Onaylı hesaplarda banka transferi gerekliliği
Black card sahibi olmadan sözleşmeli olmak mümkünmü
@khvchalil003 Merhaba,
Bu mümkün değil. Kartı kuryeden teslim alırken sözleşme de imzalıyorsun başka türlü sözleşmeli hesaba geçiş yapamazsın.
1gönderiler yeni bir konuya bölündü: Sanal Kart numarası, son kullanma tarihi ve cvc bilgileri nerede?
Hello can someone please advise if there is a limit for the value of online transactions. I am trying to buy from an american website in USD.
FYI currently my account is verified (waiting for my black card)
Also if it is possible to make payments, I would load my USD account or TL account?
Thank you appreciate any help here!
Hello @danielefrancis6 Welcome to Papara Topluluk. Nice to see you
You can read the articles below for answers to your questions.
(Click) Can I spend in foreign currency with my Papara cards? [ENG]
(Click) How can I set a limit for my Papara Card? [ENG]
If you have any other questions, you can write again. I wish you a good day.
paparadan başka papara hesabına para transferi yaptım ve para gönderildi gözüküyor ama para karşı tarafa gitti gözükmüyor. Ne yapabilirim acaba?
Merhabalar @beyzademir1525
Dekont ile birlikte papara müşteri hizmetlerine sorunu bildirmen takdirinde size yardımcı olacaklardır.
destek@papara.com
0850 340 0 340
Whatsapp Destek
Yeni çıkan metal kartı bende çok almak istiyorum ama hiçbir özellikli belirtmemişsiniz özelliklerini ne zaman veya nasıl öğrenebilirim?
Selamlar @umutsahin1950
Şuanda açıklanan bir özelliği bulunmamakta metal kart hakkındaki duyuruları Papara İnstagram veya Papara Blog üzerinden ulaşabilirsin.
İmzaladığımız sözleşme neyle ilgilidir
Merhaba @ayazkayrakayabasi06
Sözleşme içeriğine https://www.papara.com sayfasının en alt kısmında bulunan kullanım sözleşmesine tıklayarak ulaşabilirsin.
Banka hesabımdan papara hesabıma eft işe yatırma işlemi yapıcaktım açıklama kısmına papara hesap noyu yazmamışım param askıda kaldı ne yapmalıyım