Onaylanmamış hesaba yanlışlıkla şok marketten 200₺ yükledim ama bunu diğer onaylanmış hesabıma parayı aktarmadım. Parayı hesabımı onaylamadan parayı nasıl onaylanmış hesabıma aktarabilirim?
Merhaba @gurkandemir917
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz
yurtdışından papara ibanıma para gelebilir mi? ve gelebilirse ne kadar sürede gelir?
Merhaba @yagizberatsimsek topluluğa hoş geldin.
Papara IBAN’ına sadece Türkiye’deki banka ve elektronik banka müşterilerinden para gelebilir.
Az önce obiletten 900 tllik bilet aldım fakat cashback gelmedi
Merhaba @m6rr68nh6z topluluğa hoş geldin.
Obilet cashback programı 2020’nin sonunda bitmiştir.
Steamden bie oyun aldim steam odemeyk kabul etmedi ama paparadan para cekildi steam destege yazdim ve bana steam in odemeyi almadigini bankanin parayi iade edecegini soyledi bir sey olursada konusmayi gosterebilicemi soyledi ucret iadesi alcakmiyim alcaksam ne kadar surede yardimci olurmusjnuz
Merhaba @Fehmi topluluğa hoş geldin.
Konuyla ilgili olarak Steam desteğine Paparadan aldığın yanıtı iletebilir ve iade işlemini tekrar kontrol etmelerini talep edebilirsin. Steamden alacağın yeni yanıta göre Papara ile tekrardan iletişime geçebilir ve Steam desteğinden aldığın yanıtı Papara ile paylaşabilirsin.
İade işlemin başlatıldıktan ve Paparaya ulaştıktan sonra 7 ila 14 iş günü içerisinde iaden Papara hesabına ulaşacaktır. Süreç daha fazla uzarsa Papara ile tekrardan iletişime geçebilirsin.
Papara Kullanıcı Destek Merkezi: 0850 340 0340
E-Posta Adresi: destek@papara.com
Merhabalar, yurt dışına para transferi yaptım transferin durumunu takip etmem gerek fakat bekleyen işlemler kısmını bulamadım. Bu menü tam olarak nerede yer alıyor?
ben hesabımı doğrularken edu cardı iptal etmemi söylüyor ama iptal edincede tekrar kullanılamaz uyarısı alıyorum napmam gerekiyor ?
doğrulanmamış hesapta işlem yapamıyorum
Merhaba @kullanici375 topluluğa hoş geldin.
Yeni yasal düzenlemeler gereği 25 Ocak 2025 tarihinden itibaren doğrulanmamış hesapların internet harcama işlemleri kapatıldı. İnternet harcaması yapabilmen için hesabını doğrulamalısın.
Not: Doğrulanmamış hesapta kalmaya devam edersen, Papara Card’ın ile fiziki harcamalarına, QR ile fiziki harcamalarına ve ödemeler menüsünden faturalarını ödemeye devam edebilirsin.
Merhaba @joshgunpro
Transfer tutarı ekranında işlem ücreti, kambiyo vergisi, kur ve tahmini alıcıya ulaşma zamanı ile ilgili bilgiler sana gösterilecektir. Alıcı adı, hesap bilgilerini girdikten sonra işlem özetini kontrol ederek transferi onaylayabilirsin.
İşleminin son durumunu Para Transferi> Bekleyen İşlemler adımını takip ederek görebilirsin. Tutar, alıcıya ulaştığında sana bildirim gelecektir.
Topluluğa hoş geldin @kullanici314 ,
Destek ekibinin konuyla ilgilenebilmesi için lütfen Hata Bildir kategorisinde kendinize ait yeni bir konu oluşturun veya 0 850 340 0 340 'ı ya da destek@papara.com adresine e-posta atarak Kullanıcı Destek merkezimiz ile iletişime geçiniz.