Papara uygulamasına karanlık mod gelmeli ama Google’ın yaptığı gibi grimsi değil de tamamen siyah olacak şekilde
kesinlikle çok havalı olur
Artık çoğu uygulama karanlık mod yapıyor. Hem şarj ömrünü uzatıyor hemde göz yormuyor
uygulamanın tek eksiği o bence de
Selamlar
Bu özelliği eklemek için çalışmalarımız sürüyor.
Geri bildirimleriniz için çok teşekkürler, sevgiler.
Bencede karanlık mod gelmeli. Karanlık mod görme engellilerin çok işine yarıyor. Hele göz tansiyonu olanların işine baya bir yarıyor. Bence karanlık mod bian önce gelmeli.
Karanlık mod ben ve benim gibi %90 görme engelli olan herkes için ÇOOOK ÖNEMLİ. Lütfen konuya bu hassasiyetle yaklaşmaya çalışın.
Papara mobil uygulaması için aynı black kart gibi karanlık bir tema çok iyi olur. Hem gözü yormaz hemde de uygulama daha premium görünür
Aynen çok iyi olur
Karanlık tema oluşturulmalı
Karanlık mood gelse çok iyi olur iç arayüz e değişse harika olur
Artık papara mobil ve internet uygulamalarına karanlık mod özelliği gelse mi diyorum.
Mobil uygulamada karanlık mod gelmesi çok iyi olur
yapıkredi mobil deki karanlık mod çok iyi
Biliyorum ikonunuz beyaz ve gradyan renkler üzerine fakat bi koyu modumuz yok mu bee. Çoğu uygulamada alışmışım birden bu uygulamaya girince gözlerim kamaşıyor.
Geceleri uygulamanın beyaz arayüzü gözü çok yoruyor artık karanlık mod getirmenizin vakti geldi
Selamün aleyküm Biliyorsunuz, Papara uygulamasında hâlâ koyu mod yok. 2021’e girerken güzel bir kıyak olur sanki, malûm gözlerimizi seviyoruz Haberlerini bekliyoruz Papara ekibi
Yukarıda grimsi değil, simsiyah olsun denilmiş ancak bu şekilde de parlar, göz alır. En mâkulü grimsi olanı. Gerçi Papara UI/UX ekibine güvenim sonsuz, işini bilirler
Karanlık mod gerçekten çok iyi olur hem göz daha az yorar hem görünüş olarak da güzel durmakta umarım en kısa sürede gelir
Çoğu uygulamada dark mode kullanıyorum. Papara da diğer uygulamalardan farklı değil artık. Sürekli kullandığımız için gelebilir.