Merhaba.
Evet. Her uygulamayı mümkün olduğu kadar karanlık modda kullanan biri olarak fikrinize kesinlikle katılıyorum. Hem ekran parlaklığını azalttığı için pil kullanımını çok az da olsa azaltır hem de gözleri yormaz. Ayrıca oldukça da havalı olur
Papara’ya siyah tema gelebilir mi?
Uygulama içerisine karanlık tema acilen gelmeli hem şık duruyor hem de göz sağlığı için daha faydalı.
Papara uygulamasına dark mode gelmeli.
Siyah tema istiyoruz. Teşekkürler.
Selamlar
Yakın zamanda papara kullanmaya başladım ancak ne yazık ki koyu tema seçeneği göremedim ve anladığım kadarıyla da uygulamada koyu tema yokmuş…
Google Play Store üzerinden yaptığım yorum dahilinde bu siteye yönlendirildim burada da bir çok kişinin benimle hemfikir olduğunu görünce tekrarlamak istedim papara mobil uygulamasına koyu tema gelmeli şimdiden papara ekibine kolay gelsin dileklerimi ve teşekkürlerimi iletiyorum
Koyu tema istiyoruz. Tek eksiği bu sanırım
bu özellik benim kendi telefonumda karanlık mod olunca uygulamada karanlık oluyor. Uygulamnın kendisinin olması daha iyi ayarlardan açma kapama gibi.
Aplikasyona gece/karanlık mod seçeneğinin gerekliliğini dile getirmek ve bir sonuca bağlanmasını istiyorum.
Çoğu uygulamada popülerleşen bu özellik Papara’nın mobil uygulamasındada mevcut olmalı.
@unintrov Merhaba,
Bu özelliğin geliştirildiğini öğrenmiştik umarım kısa bir süre içerisinde çıkar
Herkese selam!
Dark mode bekleyen tüm Paparalıları şöyle alabiliriz