Papara'ya karanlık mode / dark tema gelmeli

Merhaba.
Evet. Her uygulamayı mümkün olduğu kadar karanlık modda kullanan biri olarak fikrinize kesinlikle katılıyorum. Hem ekran parlaklığını azalttığı için pil kullanımını çok az da olsa azaltır hem de gözleri yormaz. Ayrıca oldukça da havalı olur :slight_smile:

4 Beğeni

Papara’ya siyah tema gelebilir mi?

4 Beğeni

Uygulama içerisine karanlık tema acilen gelmeli hem şık duruyor hem de göz sağlığı için daha faydalı.

6 Beğeni

Papara uygulamasına dark mode gelmeli.

6 Beğeni

Siyah tema istiyoruz. Teşekkürler.

5 Beğeni

Selamlar
Yakın zamanda papara kullanmaya başladım ancak ne yazık ki koyu tema seçeneği göremedim ve anladığım kadarıyla da uygulamada koyu tema yokmuş…
Google Play Store üzerinden yaptığım yorum dahilinde bu siteye yönlendirildim burada da bir çok kişinin benimle hemfikir olduğunu görünce tekrarlamak istedim papara mobil uygulamasına koyu tema gelmeli şimdiden papara ekibine kolay gelsin dileklerimi ve teşekkürlerimi iletiyorum

5 Beğeni

Koyu tema istiyoruz. Tek eksiği bu sanırım :smile:

5 Beğeni

bu özellik benim kendi telefonumda karanlık mod olunca uygulamada karanlık oluyor. Uygulamnın kendisinin olması daha iyi ayarlardan açma kapama gibi.

5 Beğeni

Aplikasyona gece/karanlık mod seçeneğinin gerekliliğini dile getirmek ve bir sonuca bağlanmasını istiyorum.

6 Beğeni

Çoğu uygulamada popülerleşen bu özellik Papara’nın mobil uygulamasındada mevcut olmalı.

4 Beğeni

@unintrov Merhaba,

Bu özelliğin geliştirildiğini öğrenmiştik umarım kısa bir süre içerisinde çıkar :grin:

5 Beğeni

Herkese selam!

blink 182 GIF

Dark mode bekleyen tüm Paparalıları şöyle alabiliriz :point_down:

7 Beğeni