Papara yeni kimliğe geçiş herhangi bir problem çıkartır mı?

Merhabalar biraz forum okudum ve birkaç şey aklıma takıldı bunları sormak istiyorum. Papara da eski kimlik sahibi olanlar hesap onaylatmaya çalışınca “kimliğin hesabını onaylatmaya uygun değil çipli yeni kimliğe ihtiyacın var” hatası çıkıyor ve benimde yeni kimlik kartım yakında elime geçecek geçtiğinde otomatik algılar

eski kimlik hata ekranı giderimi? yoksa papara destek ekibine danışmammı lazım? Okuduğum forumlar baya eski ve ilk başta yeni kimliğin olması gerekiyordu artık geçti demişler bende merak ettim sonuçta 1 yil geçmiş sormak istedim. Böyle bir durum olurmu olursada ne yapmam lazım?

Merhaba, topluluğa hoş geldin @Emirhan1 ;

Yeni kimliğin geldiğinde ana sayfanda veya hesabım bölümünde gözüken Daha iyi bir Papara deneyimi seçeneğine tıklayıp Hesabını Doğrula kısmına ilerleyebilir ve hesabını fotoğraflı yeni kimlik kartınla doğrulayabilirsin :slight_smile:

Unutma: Hesabını doğrulayabilmek için NFC destekli bir telefona ihtiyacın var

Eğer hesap doğrulama aşamasına erişemezsen 0 850 340 0 340’ı arayabilir veya destek@papara.com adresine konuyla ilgili bir e-posta gönderebilirsiniz.

1 Beğeni

Merhaba topluluğa hoş geldin :wave: @Emirhan1 ,

Doğrulama’yı yeni kimlik kartınla yapacağın için, resim’de ki hata gidecektir :innocent: