Papara Karttan Para Çekme

18 yaşından küçük olduğum için papara sözleşmeli hesaba geçemiyorum ama aynı yaşta olduğum arkadaşlarım sırf benden daha önce üye oldukları için sözleşmeli hesapta kullanabiliyorlar hesabımda sözleşmeli hesaba dair bir özellik olan para çekmenin açılmasına ihtiyacım var ek olarak bugün kartıma 530tl yatırdım mail atmama rağmen bana daha önce atılan mailin aynısı atıldı tek isteğim kartımın atmden para çekmeye açılması.

Merhaba @mehmet_emin :wave:t2:

Talebinin hızlı şekilde sonuçlandırılması için destek ekibimize bilgi verilmiştir. İşlemin sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden ya da telefon ile dönüş yaparak bilgilendirme yapılacaktır.

mailden bana iletilen mesajda hesabıma bir banka hesabımdan 100tl gönderilmesi gerektiği söylendi ben 18 yaşından küçük olduğumu belirttim ve yaşıtlarımın sözleşmeli hesaptaki ayrıcalıkları kullanabildiğini söyledim ben zaten dün atmden 530tl yatırdım artık sözleşmeli hesaba geçiş yapmak istiyorum paparaya üye oldugumdan beri sürekli bu hatalar ile uğraşıp mail atıyorum artık beni sözleşmeli hesaba geçirecek misiniz???

Merhaba @mehmet_emin :wave:t2:

Sözleşmeli hesaba geçme talebin ile ilgili destek ekibimiz tarafından hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapıldığını görüntülemekteyiz. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.