Papara havale gelmedi

İş yerimden havale para alacaktım açıklama kısmına papara hesap numarası yazmadı ama kartına iade de gerçekleşmedi 5 gündür iş arkadaşıma para iadesi gelmedi

Merhaba @korkmazy088 :wave:t2:

Talebin ile ilgili Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapıldığını görüntüledik.

İlgili tutar iade edilmediyse banka hesap sahibinin işleme ait PDF formatındaki dekontunu ve kendi banka hesabına ait IBAN bilgisini dekont@papara.com e-posta adresimizden bizlere iletmesini rica ederiz.

Ayrıca hatırlatmak isteriz ki, Papara’da 18 yaş altı sözleşmeli hesap sahibi kullanıcılarımız ve NFC ile kimlik doğrulaması yapan kullanıcılarımız başka kişilere ait banka hesaplarından para alabilir. Bununla birlikte havale/EFT/FAST yöntemleri ile para yatırma işlemlerinde açıklama kısmına Papara numaranı yazmalısın.

Merhaba ben 3 gün ytube uygulamasından 600 dolars aldım hesaba geçmedi ancak kimlik onayı yapmadım bugün kimlik doğrulaması yaptım daha gelmedi ne zaman yatar hesaba bunun için dolar hesabı açmak gerekir mi ?

Merhaba @mertnyr1903 :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimiz tarafından hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapıldığını görüntülüyoruz. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.