Papara hesabıma yollanan ama hesaba geçmeyen para

hesabıma ibandan yollanan para papara kapandığı için gelmedi ama iadede edilmedi iade edilmesini arz ediyorum

Merhaba @kullanici8158 :waving_hand:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.

Aynı problemi yaşıyorum lütfen ilgilenin

Merhaba @kullanici8248 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

Şahsıma ait başka bir hesabımdan para gönderdim. Konuyla alakalı bilgilendirilmediğim için habersiz şekilde beklerken paparanın kapandığının gördüm. Bunun neden yeterli bilgilendirilmesi yapılmadı? Yemek söyleyeceğim için bu aktarımı yapmıştım ve o kadar süre bekledikten sonra gördüm ve o süreçte restoran bile kapandı.

İçeride kalan param ve yansımayan ama kendi diğer banka hesabımdan düşen paranın tarafıma iletilmesini bekliyorum. Bu kadar insanı bu denli mağdur etmemeliydiniz.

Bende aynı konudan sorun yaşıyorum borcum var acil para lazım iade edilmesini istiyorum

Bende aynı problemi yaşıyorum yardımcı olabilirmisiniz.

Papara hesabıma havale ile para gönderdim. Gakat faaliyet izmi iptal edildiği için hesabıma geçmedi. Geri de dönmedi. Konu ile ilgili çözüm talep ediyorum.

Merhaba @kullanici8380

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

Merhaba @kullanici8311

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.

Merhaba @kullanici8305

Merhaba @kullanici8265

aynı sorunu bende yaşıyorum ilgilenilmesini arz ederim

Merhaba @kullanici8750 :waving_hand:t2:

Aynı sorun 2 3 gündür bendede var gönderdiğim para ne papara hesabıma geçti nede geri gönderdiğim hesabıma geldi dekontlarıda paylaşmıştım sizle

Merhaba @kullanici8827 :waving_hand:t2: