Havale ile yanlis papara numarasina para atma

Merhaba ben papara hesabima para atarken aciklama kismina baskasinin papara numarasini yazdim 23 nisandan beri beklemekteyim bu para iade oluyor mu bana geri ?

2 Beğeni

Merhaba @firat.nike.beyaz :wave:t2:

İletmiş olduğun konu ile ilgili talebini oluşturduk. İşlemin ile destek ekiplerimiz en kısa sürede ilgilenecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacaktır. E-posta adresini ara ara kontrol etmeni rica ederiz :pray:

1 Beğeni

Ayni islemi tekrar bilerek yaptim 1 gun sonra iade edildi otomatik. ama 23 nisanda gerceklestirdigim islem hala iade edilmedi

1 Beğeni

Merhaba @firat.nike.beyaz :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimiz tarafından hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapıldığını görüntülemekteyiz. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

1 Beğeni

merhaba iyi günler banka hesabımdan havale yaptım ama 1.5 saat oldu bankamla konustum ordan çıkış yapılmış para acaba sizde askıda mı kaldı para acaba neden hala yatmadı

2 Beğeni

Topluluğa Hoş Geldin @rushliemdiyar :raising_hand_man:

Para yatırma işlemlerinde yaşanan sorun giderilmiştir. Para yatırma kurallarına uygun olarak işlem yaptıysan ilgili tutar en kısa sürede Papara hesabına aktarılacaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, bu aksaklık için özür dileriz.

İlgili tutar Papara hesabına ulaşmadıysa 0850 340 0 340 numaralı kullanıcı destek merkezimizden veya destek@papara.com e-posta adresimizden bizimle iletişime geçmeni rica ederiz. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız :slightly_smiling_face:

2 Beğeni