Nasıl sözleşmeli hesaba geçeceğim

Ya kartı aldım zaten tanımlanmadı neyse açık dedim kullanayım sonra başka birisine para atmak istedim bunla karşılaştım ya sözleşmeyi imzalıyoruz kartı da alıyoruz kart alın demişsiniz aldık niye sözleşmeli hesap olmuyor geçen de para çekmek istedim çekemedim yine aynı sebepten zaten bize vaat ettiğiniz özelliklerden biri karttan para çekmek değil mi o zaman litre karttan ne farkı var. Black Card’ta tanımlı oluyor diye de yazıyor Rose ve onun farkı sadece renk değil mi anlamadım başka banka kartım yok benim yani ben karttan para çekemeyecek miyim lütfen çözüme kavuşturun beni olmaz felan demeyin.

1 Beğeni

Merhaba @Limonn :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimiz tarafından hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapıldığını görüntülemekteyiz. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.

Tamam iletişime geçtiler dediler NFC özslliği olan birinden kimliğini yaptır felan diye de zaten o aşamalar yapıldı zaten. Kartımın durumu da açık yani aktive olmuyor olsa geçer yazmışsınız başka soran birşne de nasıl yapacağım ya arayıp genel bilgi veriyorsunuz biraz daha ayrıntılı bilgi verir misiniz benim hesabımın sözleşmeli olmasını istiyorum ya çok mu zor bir şey.