Black kartım var ama sözleşmeli hesap olmadı

Hesabım onaylı sözleşmeli hesaba geçmek için bankadan para göndermem ya da papara kart istemem gerek.beni papara black kartım var.Aktif ettim ama hesabım hala sözleşmeli değil.Birilerine para gönderemiyorum.18 yaşının altındayım -olmama az kaldı-veli hesabım da onaylı hesaptı o hesabı kaldırdım ve silinmesini talep ettim sorunun nasıl çözüleceğini bilmiyorum belki de aceleciyimdir bilmiyorum henüz yeni teslim alıp aktif ettim belki de beklemem gerek sözleşmeli hesaba geçiş için ilgilenirseniz ve yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.

Topluluğa Hoş Geldin @k3r3m1660 :raising_hand_man:

18 yaş altı kullanıcılarımızın sözleşmeli hesaba geçiş yapabilmesi için hesap doğrulama aşamasında NFC ile doğrulama yapmalı ve velisinin sözleşmeli bir hesaba sahip olması gereklidir. Bu kriterleri karşıladıktan sonra sözleşmeli hesaba geçiş yapabilirsiniz :hugs:

Bu kriterleri karşılamanız halinde Sözleşmeli hesaba geçiş yapamazsanız eğer, 0850 340 0 340 numaralı kullanıcı destek merkezimize veya destek@papara.com mail adresimize konu ile ilgili mail atarak iletişime geçebilirsiniz.

2 Beğeni

ben de k3r3m1660 ile aynı sorunu yaşıyorum fakat paparaya giriş yaptığım cihazda nfc özelliği yoktu velim sözleşmeli hesaba geçince ben yine de sözleşmeli hesaba geçebilir miyim