bugün papara kart aldım ve hesabımı onaylatmak için yeni kimlik kartımın fotoğrafını çektim ancak kimliğin üstünde fotoğrafım olmadığı için hesabımı Onaylatamıyorum lütfen yardımcı olun
Kimliğimde fotoğraf olmamasına rağmen hesap onayı yaparken kimliğindeki fotoğraf ile canlılık kontrolü eşleşmedi hatası alıyorum nasıl düzeltirim
Merhabalar 17 yaşındayım eski kimlik kullanıyorum fotoğrafım yok üzerinde canlılık testinde kimlikte fotoğraf ile uyuşmadi hatası alıyorum neden
Kimliğimde fotoğraf olmadığı için canlı doğrulama yapamıyorum ve hesap onaylanmıyor ne yapmam gerek?
Kimliğimde fotoğraf yok oyüzden canlılık testini kabul etmiyor napabilirim
Merhaba ben papara hesabımı onaylamak istiyorum ama eski kimlik kartı kullanıyorum ve onda resmim olmadığı içinde canlılık kontrolünde onaylayamıyorum. Ne yapmamı önerirsiniz ?
Web üzerinden kayıt olmayı deneyiniz. Bilgisiyar aracılığı ile veya telefondan chrome uygulamasından siteye girdikten sonra sağ üstteki üç noktaya basarak açılan kısımdan masaüstü sitesi isteye bastıktan sonra bir deneyiniz.
web siteden kalktı hesap onaylama
Bu videomda bu konuyla ilgili bir çok yardım talebi oldu…
bende bunu çektim bende ki eski cihaz ile videonun altında ki açıklama kısmında var.
Bu video ile birçok olumlu geri dönüş aldım. Galiba yapabildiler ben pc üzerinden tamamladım işlemleri
ben yapamıyorum
Merhaba @herzlosttalha
Bu yazım öncesi için geçerli olup şuanda denemeniz takdirinde hesabını bu şekilde onaylayamazsınız.
Papara mobil uygulaması üzerinden doğrulama yapılmakta sadece ayrıca onaylama sürecinde bir hata ile karşılaşıyor isen bu durum hakkında yazdığım şu yazıyı inceleyebilirsin.
Kimlikte fotoğraf olmadığı için sıkıntı yaşıyorum hala bu şekilde hesabı onaylatabilirmiyim?