Aylardır uğraşıyorum hesabıma para girince çıkınca hiçbi şekilde bildirim gelmiyor sıkıntı telefonda değil başka hesapla giriş yaptığımda sıkıntı olmuyor ayarşardan da açık
Selam @kupeliercansuha;
Öncelikle papara uygulamasından Bildirim Ayarlarının açık olduğundan emin ol.
Ardından telefonundaki bildirim ayarlarını kontrol et. Orada bildirimleri engellemiş olabilirsin istemeden.
Eğer sorun çözülmezse Papara Destek ekibi ile iletişime geçip, konu hakkında en doğru desteği alabilirsin :))
Papara İletişim
destek@papara.com
Aynı sorun bendede var . 3 tel denedim ve benim hesaba bildirim gelmiyor ama eşimin hesabını açınca ona geliyor. destek ekibi bildirim ayarlarını açın diyor ama hep aynı şeyleri söylüyorlar… eşimin hesabını açınca bildiri mayarlarını açmış olmuyoruz veya kapamış…
Merhaba @dekorsan
Uygulama üzerinden Sağ Üstten Profil Fotoğrafına tıkladıktan sonra açılan sekmeden > Ayarlar > Bildirim Ayarları kısmında bulunan İletişim İzninin açık olmayabilir. Onu kontrol ettikten sonra tekrardan bildirim gelmez ise buraya tekrardan yazabilirsin.
Bu ayar Benimki açık ama yinede bildirim gelmiyor. Eşimin bu ayarı kapalı ama bildirim geliyor!!
Sorun bende de mevcut. Harcama yapınca bildirim düşmüyor veya ikona sayı gelmiyor. Uygulamaya girince sol üstte kırmızı nokta görüyorum. Güncel iOS ve güncel uygulamayı kullanıyorum. Papara ayarlar bildirimler aktif. Cihaz bildirimlerinde de izinleri var. Detaylı bi kontrol edilmesinde fayda var gibi. İlk günden beri bende böyle, güncelleme gelir düzelir dedim ancak 3 aydır aynı durumda.
Merhabalar,
Mobil uygulama üzerinden bildirimleri açtıktan sonra, ayrıca kullanmış olduğunuz cihaz ayarlarından da Papara uygulaması için bildirimlerin açık olduğunu kontrol edebilir misiniz ?