Binance para transferi

Binance tan papraya para çekemiyorum lütfen düzeltin

2 Beğeni

Binance üzerinde papara ile yatırma yapmaya çalıştığımda şu hatayı alıyorum: “Bu ödeme yöntemi, mevcut Kullanım Koşullarımız ile İç Politikamız uyarınca şimdilik kullanılamıyor. Başka sorunuz varsa, lütfen müşteri destek ekibimiz ile iletişime geçin.” Fakat yanımdaki başka insanlar bu ödeme yöntemini kullanıyor, sadece ben kullanamıyorum. Sorunu çözemedim, destek talep ediyorum.

4 Beğeni

Aynı sorunu bende yaşıyorum destek lütfen

1 Beğeni

Destek talebinizi buraya değil papara destek ekibine yapınız. Onlar yardımcı olacaklardır. İyi günler dilerim

1 Beğeni

Hallettin mi ?Bendede aynısı oluyor

1 Beğeni

Binance hesabıma para göndermek istiyorum paparadan ama kendi banka hesabımdan para yüklememe rağmen en az bir kere kendi banka hesabınızdan Paparaya para göndermiş olmanız gerekiyor diyor eeee gönderdim işte sorun ne nasıl çözerim

1 Beğeni

bende de aynı sorun var. çözülürse bana haber verir misin

1 Beğeni

Merhabalar, tam 1 haftadır buna çözüm arıyorum. Binance ye para yatırmaya çalışırken Bu ödeme yöntemi, mevcut Kullanım Koşullarımız ile İç Politikamız uyarınca şimdilik kullanılamıyor. Başka sorunuz varsa, lütfen müşteri destek ekibimiz ile iletişime geçin. hatası alıyorum.!

1 Beğeni

Merhaba, bu sorun ile ilgili Binance’le görüşme fırsatın oldu mu acaba? Herhangi bir sebep belirttiler mi?

1 Beğeni

kripto almak için binance’e para göndermeyi denedim ama çalışmıyor ve bu mesaj görünmeye devam ediyor (İşlem Başarısız Kripto para borsalarına ödeme yapabilmen için en az bir defa Papara’ya kendi banka hesabından para yüklemiş olman gerekmektedir.)
zaten kendi banka hesabımla para gönderdim ve 18 yaşın üzerindeyim. bana yardım edebilir misiniz lütfen?

1 Beğeni

Binance ye para yatırırken işlem başarısız diyor ne yapılması gerekiyor yardım eser misiniz

1 Beğeni

Web üzerindende olmuyor hiç bir şekilde olmuyor zamanımızı boşa gidiyor bir an önce çözüm bulun lütfen

1 Beğeni

Binance hesabıma para aktarma esnasında bu hatayı alıyorum. WEB ten işlem yapmaya çalıştığımda da aynı hatayı veriyor

İşlem Başarısız

Kripto para borsalarına ödeme yapabilmen için en az bir defa Papara’ya kendi banka hesabından para yüklemiş olman gerekmektedir

1 Beğeni

Binance hesabıma para yatırmak istiyorum bu hatayı veriyor

İşlem Başarısız

Kripto para borsalarına ödeme yapabilmen için en az bir defa Papara’ya kendi banka hesabından para yüklemiş olman gerekmektedir

1 Beğeni

bu sorunu alıyorum ama tüm kimlik doğrulamalarım tamamlanmış yaklaşık 2-3 haftadır.
diğer kullanan arkadaşlarım sorunsuz bir şekilde paparadan para yüklemesi yapabiliyor. ekran görüntüsünde görünüyor hangi sorun olduğu

1 Beğeni

Binance hesabıma papara üzerinden para transfer işlemini gerceklestiremiyorum aldığım hata mesajı " İşlem Başarısız

Kripto para borsalarına ödeme yapabilmen için en az bir defa Papara’ya kendi banka hesabından para yüklemiş olman gerekmektedir. Kendi banka hesabımdan kendi papara hesabıma para yatırdığım halde işlemi yapmıyor.

1 Beğeni

hala çözüm bulunamadı bende de Bu ödeme yöntemi, mevcut Kullanım Koşullarımız ile İç Politikamız uyarınca şimdilik kullanılamıyor. Başka sorunuz varsa, lütfen müşteri destek ekibimiz ile iletişime geçin.
binance de hata çıkıyor

1 Beğeni

Merhabalar. Binance’a para yatırmaya çalıştığımda bu cevabı alıyorum. Benden sonra üye olmuş arkadaşlarım papara üzerinden parasını yatırırken ben hiçbir sonuca ulaşamıyorum. Nasıl çözebilirim?

2 Beğeni

Bende de var o buldun mu çözümü

1 Beğeni

bende de aynısı cıkıyor halledebildin mi

1 Beğeni