Papara'dan kripto para borsalarına saniyeler içinde para transfer edebilirsin! ⚡⚡⚡

Saniyeler içinde dilediğin zaman para transferi işlemini gerçekleştirdiğin Papara’da kripto para borsalarına para transfer etmek de çok basit.

İşlemlerini nasıl mı gerçekleştirirsin? Hemen blog yazımızı oku ve ayrıntılara göz at. :eyes:

3 Beğeni

Merhabalar kripto para transferi gerçekleştirmek istediğimde kendi banka hesabınızdan en az bir kez para yatırmış olmanız gerekmektedir hatası veriyor… ancak 2 kez kendi hesabımdan transfer yaptım papara hesabıma… sorun nedir acaba???

Merhaba @dt.mmerve,

Bize ulaştığın için teşekkürler.

Konuyu ayrıntılı bir şekilde inceleyebilmemiz için bize destek@papara.com adresinden veya 0850 340 0 340 telefon numarasından ulaşabilir misin? Destek ekibimiz sana en kısa sürede yardımcı olacaktır.

2 Beğeni

Merhaba, aynı sorunu ben de yaşıyorum. Kendi banka hesabımdan Papara’ya para transferi yapıyorum. Fakat paribuya aktarma yaparken kendi bankanızdan en az bir kere para yatırmanız gerek diye uyarı alıyorum. Bu sorunu nasıl aşabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba @aykut7569, bize destek@papara.com adresinden veya 0850 340 0 340 telefon numarasından ulaşabilirsen konuyla ilgili detaylı olarak incelemeye yapabiliriz.

1 Beğeni