Başkasının banka hesabından para yatırırsam ne olur?

Merhaba,
sadece kendi adına bir banka hesabından papara hesabına para transferi gerçkeleştirebilirsin. Para gönderen kişiye otomatik iade edilir.

2 Beğeni

Ablamın banka hesabından benim papara hesabıma para transferi yaptık 2 gün oldu gelmedi ne yapmam gerekiyor lütfen yazın

1 Beğeni

Selamlar @erenezgieda78 :wave:
Hafta sonuna denk gelmesinden dolayı süreç uzamış olabilir, normal koşulalarda da iade hemen gerçekleşmez dostum.
Papara hesap sahibi ile banka hesap sahibinin farklı olması durumunda, gönderilen para hesaba iade edilecektir.
Bir kaç gün içerisinde para iadesi gerçekleşmezse papara destek ekibi ile iletişime geçmeni öneririm.
Kaynak: Papara SSS
Kendine iyi bak, başka bir sorun olursa her zaman buradayız :hugs:

2 Beğeni

Bende aynısını yaptım ne yapmam lazım

1 Beğeni

Ben bugün unutup aynı şeyi yaptım haftasonu olduğu için pazartesi gününü mü beklemem lazım

1 Beğeni

@kavialeyna Selam :slightly_smiling_face: ,

Birşey yapmana gerek yok Papara parayı otomatik banka hesabına yönlendirir bankanın iadeyi kabul etmesi biraz sürebilir😁

4 Beğeni

Ne kadar sürebilir mesela üniversiteye hazırlanıyorum test kitabı alıcaktım onunla

1 Beğeni

@kavialeyna

Ne desem yanlış olur bankadan bakaya değişen bir durum.

2 Beğeni

Başkasına ait Kuveyt hesabından kartıma para gönderdim fakat para karta yüklenmedi ve Kuveyt hesabınada geri iade olmadı ne zaman olur ne yapmam lazım ?

1 Beğeni

Akbanktı benim gönderdiğim sana göre tahmini olarak ne kadar sürer gelmesi

1 Beğeni

@gemicineslihan.ng Selam,

Bu iade işlemi her bankadan bankaya değişiyor onay süreçleri vs.

2 Beğeni

@kavialeyna

Dediğim gibi bankadan bankaya değişen bir durum ama maximum 14 gün içerisinde hesabında olur.

2 Beğeni

Kardeşime banka hesabımdan para göndemreye çalışıyorum. Papara numarasını doğru girdiğim halde yanlış yazılmış diyip hata vererek işlemi gerçekleştirmeden parayı hesabıma geri atıyor yardımcı olur musunuz?

1 Beğeni

@burantaskin23 Selam,

Sadece kişi kendi adına olan bir banka hesabından papara hesabına para transferi gerçekleştirebilir. Senin birşey yapmana gerek yok, göndermeye çalıştığın para otomatik hesabına iade edilir, bazen bankaların onay süreci vs. bu işlem biraz uzun sürebiliyor. :grin:

Destek ve Bilgi için;
:email: destek@papara.com
:phone: 0850 340 0 340
:thought_balloon: Whatsapp Destek

İletişime geçebilirsin.

2 Beğeni