Bankadan kendi hesabıma para attım

Merhaba Arkadaşlar kuzenimin banka Hesabından kendi paparamın ibanını atarak hâta yaptım yatır kısmından ziraat ibanı attım zirattan para attı para ondan cikti ama bana gelmedi acill yardim edermisiniz??

1 Beğeni

Merhaba @emir26 :wave:t2:

İletmiş olduğun konu ile ilgili talebini oluşturduk. İşlemin ile destek ekiplerimiz en kısa sürede ilgilenecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacaktır. E-posta adresini ara ara kontrol etmeni rica ederiz :pray:

Paranız geldi mi acaba bende aynı sorunu yaşıyorum şu an ama

1 Beğeni

Bende banka hesabımdan papara hesabıma para transferi gerçekleştirdim fakat sabahtan beri hala düşmedi hesabıma 4 tane mail attım işlem dekontunuda attım hala geri dönüş gerçekleşmedi

1 Beğeni

Problemin çözüldü mü merak ettim şuan aynı problem bende de var normalde 2 dakikada gelen para 1 saattir gelmedi

1 Beğeni

Topluluğa Hoş Geldiniz @helkezo55, @isakandogmusss ve @msbaser2006 :raising_hand_man:

Para yatırma işlemlerinde yaşanan sorun giderilmiştir. Para yatırma kurallarına uygun olarak işlem yaptıysan ilgili tutar en kısa sürede Papara hesabına aktarılacaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, bu aksaklık için özür dileriz.

İlgili tutar Papara hesabına ulaşmadıysa 0850 340 0 340 numaralı kullanıcı destek merkezimizden veya destek@papara.com e-posta adresimizden bizimle iletişime geçmeni rica ederiz. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız :hugs:

2 Beğeni