hesap numaramı yazmadan finansbankımdan , papara finansbank ibanına para gönderdim param geri de gelmedi ,papara hesabımada gecmedı yardım edermisiniz
Yanlış işlem yapmışsınız, bankalar belirli bir süre zarfında işlemi geri çekme hakkı tanıdığını biliyorum.
Finansbank ile iletişime geçip parayı nasıl alabileceğinizi öğrenebilirsiniz.
@alicancebeci1903 banka ile görüşemezseniz bile Papara’ya yatırma işlemi başarısız olacağı için yatırdığınız para otomatik olarak banka hesabınıza iade edilir.
Aynı hatayı ben de yaptım kaç gün içerisin de dönüş saglanır
İyi gunler. Belirtilen IBAN a parayı yolladım fakat açıklamaya papara numaramı yanlis yazdim.Para iadesi ne zaman gerçekleşir?ya da nasil doguru paparanin hesabima gonderebilirim?
Merhaba, bende en fazla 24 saat içinde geçti ATM ile Alakalı,
Ne zaman hesabına geçeceği hakkında bilgi almak için
Buraya tıklayarak öğrenebilirsin
Nasıl Havale/EFT yatıracağını öğrenmek için
Buraya tıklayarak öğrenebilirsin
Destek ve Daha fazla bilgi için;
destek@papara.com
0850 340 0 340
Papara hesap numarasını açıklama kısmına yazmadım paramı geri iade alabilir miyim ?
Havale yaparken papara numaramı açıklama kısmına girmedim parada hesabıma yatmadı para iadesi oluyormu ?
Papara uygulaması üzerinden para yatır seçeneğini seçtim iş bankasını seçtim yazan iban numarasını girdim ama açıklamaya papara numaramı girmedim iptal etmek istiyorum param gelmedi
Evet, geri iade edilir.
evet, para geri iade edilir
2 gün oldu hala hesabıma iade edilmedi para.
Merhaba havale yaparken açıklamaya papara hesabımın numarasını girmedim iade edilecekmi ?
@barankayan9988 merhaba, yatırma işlemi tamamlanmayacağı için yatırdığın para banka hesabına geri döner.
14 gün içerisinde geliyor diye biliyorum. Merak etme paran kaybolmaz
destek@papara.com
0850 340 0 340
iletişime geçebilirsin
Garanti bbva üzerinden bakiye yüklemek istedim papara numaramı yazmayı unuttum param hesabımdan çıktı ama yüklenmedi lütfen yardım edin
merhaba @yasarglr123, endişelenmene hiç gerek yok. Papara numarası olmayan işlemlerde paran gönderdiğin banka hesabına geri döner. Herhangi bir şey yapmana gerek yok. Gerekli kontroller tamamlanınca paran banka hesabına gelecektir.
Hesabima para yatirirken iban numarasini yazdim eft
yaptim fakat hesap numarami yazmayi unutmusum lutfen yardimci olun
@byalikarayigit52 merhaba, yukarıdaki yorumlara göz atabilirsin.
Kendi hesabımdan para gönderdim açıklamaya PAPARA numarami yazmadim para gelmedi ne olucak.