Yeni kart gerekli mi

Paparada sözleşmeli hesaba geçebilmek için yeni kart sipariş etmem mecburi mi? Elimdeki kartla sözleşmeli hesaba geçemem mi?

Topluluğa Hoş Geldin @mailaygum ;

Hayır, sözleşmeli hesaba geçiş yapabilmeniz için kart alma zorunluluğunuz bulunmamaktadır. Sözleşmeli hesaba geçiş için kart almak dışında olan şu yöntemleri de kullanabilirsiniz;

  1. Fotoğraflı yeni kimlik kartınızla beraber NFC destekli bir cihaz üzerinden Papara hesabınıza giriş yapın ve sağ üstte yer alan Hesabım bölümünü kontrol edin burada Sözleşmeli Hesaba Geç seçeneği gözükmesi gerek. Bu seçenek ile hesabınızı NFC özelliği ile yeniden doğrulayabilir ve sözleşmeli hesaba geçiş yapabilirsiniz.
  2. Kendi adınıza ait bir banka hesabından Havele/EFT yöntemi ile Papara hesabınıza minimum 100₺ olacak şekilde bir para transferi gerçekleştirin.
18 yaş altıysanız, sözleşmeli hesaba geçiş için;

18 yaş altıysanız, öncelikle velinizin sözleşmeli hesaba sahip olması gerekmektedir. Veli sözleşmeli hesaba geçtikten sonra, fotoğraflı yeni kimlik kartınızla beraber NFC destekli bir cihaz üzerinden Papara hesabınıza giriş yaparak Hesabım > Sözleşmeli Hesaba Geç seçeneği ile sözleşmeli hesaba geçiş yapabilirsiniz.

2 Beğeni