Sözleşmeli hesaba geçiş yapamıyorum teslim formu yok

15 yaşında bir papara kullanıcısıyım ve hesabım onaylı hesap,2 kez black kart sipariş etmeme rağmen kurye teslim formu gibi bir şey doldurmamı istemedi velim de sözleşmeli hesaba sahip fakat benim hesabın sözleşmeli değil nasıl sözleşmeliye geçicem?

Merhaba @rabiaugurlu0 :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimiz tarafından hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapıldığını görüntülemekteyim. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederim :blush:

Sözleşmeli hesap sahibi olabilmen için kimliğinde fotoğrafının bulunması ve velinin sözleşmeli hesap kullanması gerekli. Eğer bu iki koşula sahipsen hesabının statüsünü sözleşmeli hale getirebilmen için sana birkaç alternatif önermek istiyorum.

  • Hesap onaylama işleminde NFC tarama yapmadıysan ama cihazında NFC özelliği bulunuyor ve yeni kimlik kartına sahipsen uygulaman üzerinden ‘Hesabını Yükselt’ yaparak sözleşmeli hesaba geçebilirsin.

  • NFC özelliği bulunan bir cihazın bulunmuyorsa hesabına Papara Card tanımlaması yaparak sözleşmeli hesaba geçebilirsin.

Ayrıca şunu belirtmek istiyorum; eğer velin sözleşmeli hesap kullanmıyorsa ve hesap onaylama işleminde NFC tarama yaptıysan velin sözleşmeli hesaba geçtiğinde senin hesabın da direkt sözleşmeli hesaba geçer.

hesabı yükselt diye bir seçenek bulamıyorum

Merhaba @rabiaugurlu0 :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimiz tarafından hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapıldığını görüntülemekteyiz. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush: