Kart çıkartmak için veli onayı gerekiyor ve tc istiyo ama ben annemin tcsini girmistim fakat şu an degistirmem gerekiyor ama degistiremiyorum lütfen yardımci olur musunuz?
Merhaba @ortatepenisanur2609
Talebin ile ilgili destek ekibimiz tarafından hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapıldığını görüntülemekteyiz. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz
bende aynı konuda hata yaptım lütfen banada yardım eder misiniz
Merhaba @akbeniz599
Talebin ile ilgili destek ekibimiz tarafından hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapıldığını görüntülemekteyiz. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz
aynı şekilde benimde böyle bir şey yapmam lazım lütfen bana da yardım eder misiniz ?
Merhaba @metekocyigit777
Benimde aynı şekilde yardıma ihtiyacım var
Merhaba @keremozdemir7756
Benimde aynı şekilde yardıma ihtiyacım var
Merhaba @g.e.n.c.o5.3.3.5
Talebin ile ilgili destek ekibimiz tarafından hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapıldığını görüntülemekteyiz. Hesabına eklediğin veli onay bilgileri, talebin doğrultusunda kaldırılmıştır. Hesabına giriş yaparak veli onay işlemini gerçekleştirebilirsin😊