Veli onayı için anneme hesap açamadık bu yüzden Veli bilgilerini değiştirmek istiyorum fakat TC kimlik numarası değişmiyor bunu nasıl değiştirebilirim
Merhaba @ozsaracmehmet1
Talebin ile ilgili destek ekibimiz tarafından hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapıldığını görüntülemekteyiz. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz
aynı sorunu bende yaşıyorum nasıl değiştirebilirim?
Merhaba @esmaunluce.01
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını görüntüledik. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz
Merhabalar ayni sorunu bende yaşıyorum yardımcı olabilir misiniz
Merhaba @muradsobit
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.
merhaba bende bu sorunu yasiyorum tc yanlis girildigi icin kimlikle uyusmuyor ve hata veriyor hesabimi dogrulayamiyorum. iceridede para kaldi dogrulayamadigim icin parayida cekemiyorum lutfen yardimci olun.
Merhaba @kullanici388
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz
Bende tc bilgimi değiştirmek istiyorum
Merhaba @kullanici629
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz