Steam üzerinden para çekildi fakat oyunum gelmedi

Arkadaşlar selamlar ne olur yardımcı olun daha demin age of empire 3 definative edition aldım 24 TL idi 3 kere kartımı reddetti en son çıktım sonra bi anda kartımdan parayı çekti ama kütüphaneme gelmedi steam destek e kütphaneme gelmedi diye yazdım ama cevap gelirmi allah bilir ? siz nasıl bir tol izleyeceğimi biliyorsanız ne olur yardımcı olun

Tamamen Steam ile alakali bir sorun.Aynı sorunu ben de yaşadım.Destek bolumunden şikayet ettim ertesi gün oyun kütüphaneme gelmişti.Hatta Steam’den yanıt maili gelmişti

Bende de benzer bir sorun olmuştu Steam desteğe yazdım 1 haftada oyun hesabımda gözükmeye başladı. Önerim bekle, 1 hafta içinde umarım işin hallolur.

2 Beğeni

Umarım 1 hafta içinde hallolur şuan 4.gün sanırım ve dün papara destek den gelen mail ile işlemin provizyonda olduğunu söylediler ilerideki günlerde provizyon kalkınca işleme bakacaklarını söylediler bende şuan paramın gelmesini bekliyorum sadece

yani steam destek e yazınca bizden kaynaklanan bir sorun olduğunu söylemediler hatta bu yazıyı bankanıza gösterin dediler bende dün paparaya yazdım onlarda destek bölümüne iletti ve geri dönüş yapıp provizyonda olduğunu söylediler ileriki günlerde provizyon kalkınca bakacaklarını söylediler

Bu konularda steam desteğe yazabilirsin. Benimde başıma gelmişti.

Sana iade geldi mi ? Bende aynı durumu yaşadım banada aynısını dediler 11 gün oldu hâlâ bekliyorum sana iade verdiler mi?

@arda68ktk

Steam paparaya iadeyi gerçekleştirdi ise kısa sürede papara hesabına iade gelir.

2 Beğeni

Steam üzerinde yapılan satın alımlarda yetkili olan taraf Steam’dir. Size oyunu geri verip vermeyeceğini Steam’e destek talebi açarak öğrenebilirsiniz.

Steam’in destek ekibi yoğun olduğundan ortalama 7 gün içerisinde geri dönüş yapmakta. Eğer
iptal talebinde bulunduysanız ve onaylandıysa bu da yine Steam ile alakalıdır ve iadesi 7 günü bulabilir. Gelişmeleri Steam’i açtığınız zaman sağ üstte görebilirsiniz.

1 Beğeni

Aynısı benimde başıma geldi daha dün yaşadım oyunum gelmedi. Şuan beklemedeyim steam desteğe yazdım bankanla iletişime geç dediler paparayla iletişime geçtim şuan bekliyorum