Sözlesmeli hesap sorunu

18 yaş altıyım 2 kartım var hesabim sözleşmeli olmuor veliminde sözleşmeli hesabı var ama hâlâ sözleşmeli hesaba geçemiyorum lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba @rabis.oz.244 :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimiz tarafından hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapıldığını görüntülemekteyiz. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

Hesabim onaylı 18 yaşından küçüğüm velimde onayladi hesabimi, papara kartim da var fakat sozlesmeliye geçemiyorum sebebi nedir ne yapmam lazım?

Merhaba @mahmutkocaman261 :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimiz tarafından hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapıldığını görüntülemekteyiz. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.

E–posta geldi fakat memnun kalmadim ablamda kullaniyor ve herseyimiz ayni ama onunki sozlesmeli benimki degil bu durumun cozulmesini istiyorum.

Merhaba @mahmutkocaman261 :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimiz tarafından hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapıldığını görüntülemekteyiz.

Hesabın ile ilgili veli onayı sürecinden sonra Sözleşmeli hesap sahibi olabilmen için aşağıdaki koşulları kontrol edebilirsin.

Hesabını yeni kimlik ve NFC okutarak onaylamanın ardından velin Sözleşmeli hesaba geçerse senin de hesabın Sözleşmeli hesap statüsüne geçecektir.

Hesabını yeni kimlik ve NFC okutarak onaylayıp velinin hesap statüsü dolayısıyla Onaylı hesaba geçtiysen, 18 yaşını geçtikten sonra hesap statün otomatik olarak Sözleşmeli olacaktır.

Hesap onaylama işlemlerine yeni kimliğin ile devam edip NFC okutmak yerine hologram videosu ile devam ettiysen 18 yaşını geçtikten sonra hesap statünü yükseltebileceksin.

Hesap onaylama işlemlerini yeni kimlik ve NFC okutarak tamamlamanın ardından velinin hesabı Sözleşmeli ise senin hesabın da Sözleşmeli hesap statüsüne geçecektir.

Kimliğinde fotoğrafının olmaması durumunda hesabın Onaylı statüde kalacaktır.

1 Beğeni