Sözleşmeli hesap olamiyorum

Önceden onaylı olan hesabımı sozlesmeli yapmak için black card sipariş ettim bugün geldi kurye kimliğimin fotoğrafını çekti ve imzamı aldı ama buna rağmen hesabım sözleşmeli olmadı neden

1 Beğeni

Merhaba @bolekyigit :wave:t2:

İletmiş olduğun konu ile ilgili talebini oluşturduk. İşlemin ile destek ekiplerimiz en kısa sürede ilgilenecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacaktır. E-posta adresini ara ara kontrol etmeni rica ederiz.

1 Beğeni

Benimde hesabım maalesef sözleşmeliye geçmedi

Merhaba @tebisarda :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimiz tarafından hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapıldığını görüntüledik. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

Ayrıca aşağıdaki koşullara göre sözleşmeli hesap sahibi olabilirsin.

• Hesabını fotoğraflı yeni kimlik ve NFC okutarak onaylarsan, velin sözleşmeli hesaba geçtiğinde sen de sözleşmeli hesap sahibi olursun.
• Hesabını fotoğraflı yeni kimlik ve NFC okutarak onayladığında, velinin hesap statüsü nedeniyle onaylı hesaba geçtiysen, 18 yaşını geçtikten sonra hesap statün otomatik olarak sözleşmeli olur.
• Hesap onaylama işlemine fotoğraflı yeni kimliğinle devam edip hologram videosu ile gerçekleştirdiysen 18 yaşını geçtikten sonra hesap statünü yükseltebilirsin.
• Hesap onaylama işlemini fotoğraflı yeni kimlik ve NFC okutarak tamamlamanın ardından velinin hesabı sözleşmeli ise senin de hesabın sözleşmeli olur.
• Fotoğrafsız yeni kimliğin ya da eski nüfus cüzdanınla hesabını onayladıysan, velin sözleşmeli hesaba sahip olsa dahi sen, 18 yaşını doldurup Papara Card almadan sözleşmeli hesap sahibi olamazsın.