Merhabalar bundan yaklaşık 5 ay önce hesabımın onaylı durumdan sözleşmeli duruma geçmesi için black card sipariş ettim aktif ettim kartı ama hesabım onaylı olmadı müşteri hizmetlerini aradığımda 18 yaş altı olduğunuz için hesabınızı sözleşmeli olmadı nfc ile doğrulamanız gerekiyordu dendi ama benim 18 yaş altında bir arkadaşım nfc ile doğrulama yapmadan sözleşmeli hesaba sahip olmuş ben nasıl sözleşmeliye geçebilirim black card ı aktif ettim yoksa 18 yaşına kadar beklemem mi gerekiyor?
Merhaba Paparalı! Topluluğa hoş geldin. @usta7933
Öncelikle, yasal düzenlemeler gereği 13-18 yaş arası kullanıcılar için bu yıl başlarında veli doğrulama izni geldiğini belirtmek isterim. Bu dönemde yeni hesap açan Papara kullanıcıları, Papara kullanabilmek için velisinden izin almalı ve sözleşmeli hesaba geçiş yapabilmek içinde velisinin sözleşmeli hesaba sahip olması gerekmektedir.
Şuan sizin sözleşmeli hesaba geçiş yapabilmeniz için, öncelikle velinizin sözleşmeli hesaba geçiş yapması gerekmektedir. Veliniz sözleşmeli olduktan sonra, sizde yeni fotoğraflı kimlik kartınızla beraber NFC destekli bir cihaz üzerinden Papara hesabınıza giriş yapıp Hesabım > Sözleşmeli Hesaba Geç seçeneğindeki adımları tamamlayarak sözleşmeli hesaba geçiş yapabilirsiniz.
“Sözleşmeli Hesaba Geç” seçeneği sizde gözükmüyorsa güncelleme bekleyebilir veya kullanıcı destek merkezimize ulaşabilirsiniz.
Bu işlemi uygulamanız halinde 18 yaşına kadar beklemenize gerek yoktur, ancak bu işlemleri gerçekleştirmeniz 18 yaşından sonra sözleşmeli hesaba normal bir şekilde geçiş sağlayabilirsiniz. Arkadaşınızın durumunda ise, arkadaşınız bahsettiğin yasal düzenlemelerden önce sözleşmeli hesaba geçiş yapmış olabilir.
Merhaba bende aynı sorunlar karşı karşıyayım fakat kimliğimde fotoğraf yok nasıl sözleşmeli hesaba geçebilirim?