Sözleşmeli hesaba geçmek istiyorum

Papara black kartı geldikten sonra onaylı hesaptan sözleşmeli hesaba nasıl geçicem

Merhaba @Byz ;

Kartınızı Papara uygulamasından veya papara.com’dan aldıysanız; kart tesliminiz sırasında, teslim formunuzu doldurup Black Card’ınızı aktifleştirdiğinizde hesabınız sözleşmeli statüsüne yükselecektir. Fakat kartınızı anlaşmalı satış noktalarından aldıysanız; o kartlar beraberinde teslim formu getirmediği için onlarla sözleşmeli hesaba geçiş yapamazsınız.

Ayrıca, 18 yaş altı bir kullanıcıysanız sözleşmeli hesaba geçiş yapabilmek için BU yazıya tıklayabilirsiniz;

18 Yaş altı kullanıcıların sözleşmeli hesaba geçiş yapabilmesi için;

  • Velisinden onay almış olması, hesabını NFC ile doğrulamış olması ve velisinin de sözleşmeli bir Papara kullanıcısı olması gerekmektedir.
  • Veli sözleşmeli olduktan sonra yeni fotoğraflı kimlik kartıyla beraber NFC destekli bir cihaz üzerinden Papara hesabına giriş yapması ve Hesabım > Sözleşmeli Hesaba Geç seçeneğini kullanarak sözleşmeli hesaba geçişini tamamlamalıdır.
Tüm bu şartları sağlamanıza rağmen sözleşmeli hesaba geçiş yapamadıysanız kullanıcı destek merkezimizle iletişime geçebilirsiniz 😊
1 Beğeni

Merhaba :wave: @Byz ,

  • 18 Yaş altıysan velinin sözleşmeli olması gerek. velin sözleşmeli olduktan sonra, yeni fotoğraflı kimlik kartınla beraber nfc destekli cihaz üzerinden hesabına giriş yapıp “Hesabım (sağ üst) > Sözleşmeli Hesaba Geç” Adımı ile sözleşmeli hesaba geçebilirsin.

Öyle bir seçenek çıkmıyor

Gerekli şartları sağlıyorsanız ve o seçenek çıkmıyorsa, güncelleme bekleyebilir ya da destek merkezine ulaşabilirsiniz;

:phone: 0 850 340 0 340
:email: destek@papara.com