Şikayetimin yanlış oluşturulması

AKBANK ATM’Sİ 2000 LİRAMI YUTTU

Şikayet içerisinde şikayet

08.09.2024 Pazar günü, saat 14.55 civarı, İzmir Akbank Üçkuyular Şube 1 ATM’den, Papara hesabıma 2000 lira yatırmaya çalıştım, ATM paramı yuttu, para hesapta koruma altına alınmıştır gibi bir anons duydum.

Not: aynı ATM’de, yaklaşık 5 dakika sonra yatırdığım 200 lira hesabıma geçti, fakat Papara hesabımı tekrar kontrol ettim, daha önceden ATM’nin yuttuğu 2000 lira ortada yok.

EK ŞİKAYET:

Papara Hesabıma bir bildirim geldi, Akbank ATM’sinin yuttuğu 200 lirayı şikayet etmiş görünüyorum, hayır 200 lira hatalı işlemden 5 dakika sonra gerçekleşen ve hesabıma geçen para, Akbank ATM’si benim 2000 liramı yuttu.

ATM 200 liramı yutmuş olsa, zaten bu kadar şikayet ile uğraşmam, bu eziyeti çekmem.

Merhaba @barissemerci :wave:t2:

İşleminin hızlı bir şekilde sonuçlanması için destek ekibimize bilgi ilettik. Ekiplerimiz en kısa sürede işlemi değerlendirecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacağız. Lütfen e-posta adresini düzenli olarak kontrol etmeyi unutma. Sana yardımcı olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz!

1 Beğeni

Teşekkür ederim, Papara Müşteri Hizmetlerinden e-posta geldi, şikayetimdeki hatayı düzeltiyorlar, Müşteri Hizmetleri servisi başta çok yavaştı, şimdi hızlanmaya başladı.

Biraz önce Papara Destek ekibinden e-posta geldi, Akbank ATM’sinin iki bin liramı yutması ile ilgili yaptığım şikayet olumsuz sonuçlanmış, ikinci şikayet/itiraz süreci başlayacakmış.

ATM’nin yuttuğu iki bin lira yüzünden aç kalmam, fakat şikayetimi oluşturmak icin dört gün uğraştım, ayrıca internette ATM’nin yirmi bin lira civarı parasını yuttuğu Papara kullanıcılarının şikayetlerini gördüm.

Anlaşılan ATM’den para yatırmak, Rus Ruleti oynamak kadar tehlikeli bir olay, bence Papara tüm kullanıcılarına bu konuda uyarıda bulunmalı, hem paramız gidiyor, hem de şikayet oluşturacağız diye sinir ve stres oluyoruz.

Süreç tahminimden uzun sürse de, sonunda sorun çözüldü, Akbank ATM’sinin yuttuğu 2000 lira, Papara Hesabıma yatırıldı, teşekkür ederim. :smiley: