Sg lokasyon mobil

Kartımdan para çekmiş ve pos ödemesi diyor papara yetkilileri. Ben çekildiği saatte uyuyordum zaten bu durum başına gelen varmı. Birde abonelik yerindeki tiki kaldırdım hala kesmeye devam ederse paparaya veda edeceğim

Topluluğa hoşgeldin @gurkanyavuz6767 :raising_hand_man:t2:

Bilgin dışında yapılan işlemler için harcama itirazında bulunabilirsin. Bu süreçte bilgin dışında yapıldığını belirttiğin işlemle ilgili ters ibraz süreci başlatılır. Sürecin başlatılabilmesi için destek@papara.com e-posta adresinden veya 0850 340 0 340 numaralı çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsin.

Not: Tekrarı yaşanmaması için, bilginiz dışında kullanılan kartınızı iptal edip yeni kart başvurusunda bulunmayı unutmayınız :hugs:

Papara üzerinden aboneliğinizi kapattığınız servis veya platformlar sizden hiç bir şekilde ücret alamaz. Tâki siz, aboneliğinizi tekrar aktif edene kadar.

Not: Abonelikler, karta özeldir. Yani aboneliğinizin olduğu bir servis veya platformda yedek ödeme aracı olarak ikincil, üçüncül … bir Papara kartınız tanımlı ise, o kart üzerindende aboneliğinizi Papara üzerinden kapatmanız gerekmektedir.

1 Beğeni