Papara kartimdan para calinmasi

Merhabalar, papara hesabimdan bu gece arka arkaya Appleden 2 kere 300 tllik harcama yapildi, Turkcellden 22500 tllik ve Googleden de 1 kere 300, 1 kere de 100 tllik harcama yapilmaya calisildi. Kart bilgilerimi kesinlikle kimseye vermedim ama bilgilerim calinmis. Parami nasil geri alabilirim?


Topluluğa Hoş Geldin @yagizmerttuzgu ;

Öncelikle yaşadığın durum için üzüldüğümü belirtmek isterim :confused: Papara hesabında sana ait olmayan harcamalar için 0850 340 0 340 numaralı kullanıcı destek merkezimizden veya destek@papara.com adresi üzerinden ters ibraz süreci başlatabilirsin.

Bu süreç boyunca lütfen harcama yapılmış olan kartınızı internet alışverişine kapatın ve yeni bir Papara Card başvurusunda bulunun. Yeni kartınız geldiğinizde eski kartınızı hesabınızdan silebilirsiniz.

Bu gibi durumları bir daha yaşamamak için online ödemelerinizde Sanal veya Hayalet Kart kullanmanızı kesinlikle öneririm. Sanal kart, fiziki olmayan ve bilgilerine sadece hesabınızdan ulaşabileceğiniz bir karttır. Sanal kart ile ödemelerinizi gerçekleştirdikten sonra kartınızı kullanıma kapatabilir veya harcama limiti ile kartınızı sınırlandırabilirsiniz. Hayalet Kart ise, tek kullanımlık bir karttır. Hayalet kart ile gerçekleştireceğiniz herhangi bir ödeme işleminden sonra kart anında yok olur.

  • Online alışverişte güvenli tercih olan sanal ve hayalet kart hakkında daha fazla bilgi edinmek için blog gönderimize göz atabilirsiniz;
1 Beğeni