Para iadesi sorununun cok hizli cözulmesi lazim. Alisveris de sürec uzayabiliyor ama para transferlerinde gönder/al 3 saniye sürmüyorken iadesi sürecinde mağduriyet yaşaniyor. Örneğin dün bir onceki islemim paparaya transferdi koplaya yapistirda kayitli kalmis arkadasa para gondericektim tekrar paparaya yolladim ve iade istedim acil oldugunu belirttim. Ve para gönderdigim kisiye anlattigimda inanmadi ve ückagitci durumuna düstüm. Suan hala tartisiyoruz telefonda… Yani para iadesi hizli olmali. Alisverisi isini bilmem.
Merhaba @zafercantekin
Bankacılık hizmeti veren şirketlerin “Muhasebeleşme Süreci” adında bir bekleme süresi bulunmaktadır. Bu konudaki gecikmelerin tamamı tarafınıza yapılacak ödemenin eksiksiz ve doğru olmasını sağlamak, olası finansal kayıpların önüne geçerek mağduriyeti engellemektir. Papara ve bunun gibi diğer ödeme kuruluşlarının paranızı en kısa sürede vermek için elinden geleni yapıyor olduğunu unutmayın.
Olası mağduriyetlere karşı bir sonraki transferinizde lütfen kontrollerinizi daha detaylı yapınız. İlerleyen yıllarda teknolojinin de gelişmesi ile beraber bu tür sistemler daha hızlı hale gelebilir.
Olası soru, istek, öneri ve şikayetleriniz için;
0850 340 0 340 numaralı Papara Destek Hattı ’ndan yardım alabilir, veya;
destek@papara.com adresinden e-posta atarak sorularınıza cevap alabilirsiniz.