Uzun zamandır papara kullanan benle yaşıt arkadaşlarım papara kullanmamı tavsiye etti iyi güzel geçeyim dedim ama bir sorunla karşılaştım papara card geldikten sonra herkesin üstünde adı soy adı yazarken benim sipariş ettiğim 2kartta da yazmıyorsu herkes bana para atabilirken ben onlara atmaya çalıştığımda papara card iste/tanımla ekranı önüme çıkıyor Karttan para çekemiyorum uzun zamandır bu hatayla karşı karşıyayım bu sorun çözülmezse farklı bir bankaya geçiş yapma zorunluluğunda kalacağım maalesef. Talebim kısaca papara card tanımla veya iste hatasının çözülmesi hesabımın sözleşmeliye geçirilmesidir.
Merhaba @hrncnaydn00
Hesap onaylama adımlarını tamamlandıktan sonra alınan veli onayı ile hesap türün; velinin hesabını onaylama türüne bağlı olarak değişmektedir.
Sözleşmeli hesap sahibi olabilmen için velinin ve senin, hesabını onaylarken yeni kimlik ve NFC ile işlemini tamamlaman gerekmektedir.
Yalnızca yukarıda belirtilen şekilde hesap onaylama aşamalarını tamamlaman ve kimliğinde fotoğrafının olması durumunda Sözleşmeli hesap sahibi olabilirsin. Anlayışın için teşekkür ederiz.