Papara Kısıtlama Sorunu

Hayırlı günler Öncelikle. Konuya nereden başlayayım gerçekten bilmiyorum. Papara hesabım 2 haftaya yakındır kısıtlanmış durumda. Gereken ve istenilen tüm şeylerin hepsini ilk günden göndermeme rağmen bana neden kısıtlandığı hakkında hiçbir şey söylemiyor destek ekibi. Hiçbir şüpheli hareketimin olmadığının garantisinide verdim kendilerine ama yok yinede 2 haftaya yakındır ne kısıtlama kalkmış nede içerisindeki parama dokunulmasına izin veriliyor. Papara benim ilk banka hesabımdı ilk çıkardığımdaki heyecanımı hatırlıyorum gerçekten. Ama bu konunun böyle uzatılacağını hiç düşünmezdim. Gerçekten çok haksızca bir durum var ortada çünkü. Paran içeride tutuluyor, ne harcayabiliyorsun, ne çekebiliyorsun, ne de dokunabiliyorsun. Peki sebebi nedir? Bilinmiyor.

Merhaba @geverli073 :wave:

Talebin ile ilgili Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapıldığını görüntülemekteyiz. Talebin ile ilgili süreç ve inceleme devam etmektedir. İşlemin ilgili birimimizin takibindedir. İşlemin sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş ve bilgilendirme yapılacaktır.

1 Beğeni

Sorun burada işte Dilan hanım. Benden istenilen herşeyi iletmeme rağmen 1 ay boyuncadır aldığım tek cevap en kısa süre içerisinde döneceğiz. İçerisinde bir miktar param var ve bu paraya benim ihtiyacım var. Paparanın benim paramı bu kadar süre nedensiz bir şekilde tutmaya hakkı yok. Diyorsunuz ki gerekli geri dönüş mail üzerinden yapılmıştır. İyi de bana verilen tek cevap en kısa süre içerisinde dönücez olmuş sadece. Bu gerekli bir cevap değil Dilan hanım. Kaç yıldır kullanıyorum paparayı bu kadar yıl içerisinde yaşadığım en kötü deneyim.

Merhaba @geverli073,

Öncelikle yaşadığın olumsuz deneyim için üzgünüz. Paylaştığımız gibi talebin ile ilgili süreç ve inceleme devam etmektedir. İşlemin ilgili birimimizin takibindedir. İşlemin sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş ve bilgilendirme yapılacaktır.