Hesap Yetkisi Bulunmamaktadır Hatası

Yaklaşık 3-4 senedir papara kullanıcısıyım. Herkese övüp herkese tavsiye ettim. İşlemlerimi hızlıca yapmama kolaylık sağladığı için güvenip kullandım uzun süre. Öğrencilik hayatımda yani şuanda harçlığımı atmak gibi bir hata yaptım ve çok pişmanım. Benim o kadar güvendiğim ve kullandığım papara yaklaşık 1 haftadır hesabıma kısıtlama getirdi. Beni zor durumda bıraktı. Destek ekibine mail attım, aradım hiç bir şekilde bilgi verilmedi, yardımcı olunmadı. Sadece bekleyin deniyor ama kendi yaptıkları işlemi bile hızlandıramıyorlar. Biraz araştırma yaptım şüpheli işleme düşmüş ve inceleniyormuş. Tamam incelenebilir ama insanların içinde bulan parasını kullanmasını engelleyip bu kadar bekletmeniz hiç hoş bir durum değil. Bu sorunu da düzelmeyiceğine ve “ilgileniyoruz ama yapacak bir şeyimiz yok” gibi yanıtlar vereceklerini bilerek atıyorum. Umarım bu sorunu çözersiniz benim bir umudum yok. Kullanıcılarınızı bu şekilde mağdur bırakmak hiç bir firma için iyi değil bilginize dahil olsun.

Merhaba @kullanici5894 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.